Deze vacature is verlopen. Klik hier voor een overzicht van alle openstaande stageplaatsen of stel een Job-alert in om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe stageplaatsen.

Stage Marketing & Communicatie

0-40u
HBO/WO HBO/WO
Overige

Ben je gedreven en enthousiast op jouw vakgebied en op zoek naar een stage Marketing & Communicatie en Social Media? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Wil je meer dan alleen maar koffie halen en kopietjes maken? Dat komt mooi uit, want dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben ruimte voor een enthousiaste marketing stagiair die met een jong en gedreven team wil knallen op de afdeling Marketing & Communicatie van 24ID Check.

Wat ga je dan doen?
Je zult verantwoordelijk zijn voor een hoop operationele taken op het gebied van Marketing & Communicatie en Social Media. Je draait volledig mee op de leukste afdeling van ons bedrijf.

Je werkt samen met de Sales Manager, maar je krijgt ook je eigen verantwoordelijkheden. Daarnaast krijg je ook te maken met onze collega’s van de verkoopafdeling.

Je voornaamste taak zal het maken van een marketing jaarplan zijn. Hierbij zul je een aantal zaken opnemen, waaronder: Social Media beleid, acties, combi’s (pakketen), events en video’s/animaties.

Daarnaast zul je een rol spelen in een aantal andere zaken. Het meedenken over AdWords Campagnes (SEA), verdere optimalisatie suggesties maken en doorvoeren (SEO) en een huisstijl handleiding opzetten.

Ten slotte, zul je de voornaamste beheerder worden van onze Facebook Pagina, Google+, LinkedIn bedrijven pagina en Twitter account.

Wat je dan de hele dag gaat doen?
Je gaat je dagelijks bezighouden met marketing- en communicatie in de breedste zin van het woord. Van het monitoren van onze online presence, tot speuren naar het laatste nieuws uit de branche. Maar we verwachten ook dat je plannen maakt én uitvoert. Bijvoorbeeld een plan om de conversie van onze website te verhogen of meer uit onze Adwords campagnes te halen.

Een veelzijdige stage dus waar je goed je ei in kwijt kunt!

Wat vragen wij?

  • Marketing- en/of communicatiestudent (hbo/wo)
  • Je bent minimaal 6 maanden beschikbaar
  • De wereld van Social Media is voor jou bekend terrein
  • Je bent creatief en komt zelf met ideeën
  • Je werkt zelfstandig
  • Kennis van Photoshop en WordPress is een pré

Wat bieden wij?

Tijdens je stage is Rob van Herpen, je begeleider. Hij is commercieel manager bij 24ID Check en zal je begeleiden in alle voorkomende marketing- en communicatietaken. Er is bij 24ID Check ruimte voor eigen ideeën, dat vinden we fijn! Moet je een stageonderzoek uitvoeren? Dat kan! Het onderwerp willen we wel graag even met je afstemmen en overleggen met je hogeschool over de bijbehorende begeleiding. Een gepaste stagevergoeding hoort uiteraard ook bij de stage.

Startmoment: 2021

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.