Grafisch Vormgever

0-40u
BOL (stage) BOL (stage)
Overige

Verloopt over 10 dagen

24ID Check heeft een stageplek voor een Grafisch Vormgever. Ben je proactief, enthousiast en communicatief? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een echte creatieve vormgever met oog op detail. Je kent de in’s & out’s van de Adobe programma’s InDesign, Photoshop, Acrobat DC en Illustrator! En je hebt affiniteit met het maken van online en offline presentaties.

Wat ga je dan doen?
Je wordt betrokken bij diverse online en offline projecten en ben je samen met een klein jong team verantwoordelijk voor alle visuele uitingen van onze organisaties.

In deze leuke, afwisselende en veelzijdige stage krijg je de verantwoordelijkheid over je eigen projecten en ga je aan de slag met alle vormen van communicatie.

Je maakt onder andere ontwerpen voor uitnodigingen, brochures, nieuwsbrieven, flyers, banners, promotiematerialen en huisstijl materialen, visuele content en ontwerp voor de verschillende websites, social media beheer en andere online marketing kanalen en beeldbewerking op fotografie en video/bewegend beeld.

Wie zijn Wij
24ID Check helpt organisaties met persoonsregistraties, fraudebestrijding en het verbeteren van hun bedrijfsvoering. Dat doen we door de inzet van professionele adviseurs en de meest geavanceerde apparatuur.

Door het team van de afdeling marketing en communicatie worden de diverse websites beheerd.

Wat vragen wij?

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent zelfstandig en hebt minimale aansturing nodig. Verder ben je nauwkeurig, gedreven, creatief en stressbestendig. Kennis op het gebied van webdesign, bestanden druk klaar aan leveren en grafische vormgeving is een vereiste. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen branding, design, interactie en technologie. Tenslotte beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Een innovatieve en dynamische werkomgeving. Met een informele no-nonsense cultuur en veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Afhankelijk van de inhoud van de stage, de werkdagen en het studiejaar wordt een marktconforme stagevergoeding gehanteerd.

Startmoment: 2021

Heb je interesse? Reageer dan nu op deze vacature via onderstaand sollicitatieformulier!

Solliciteren

Door het onderstaande formulier in te vullen reageert u direct op de vacature die u bekijkt. Uw gegevens worden alleen gedeeld met de opdrachtgever en niet voor andere doeleinden gebruikt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Deel deze stageplaats

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.