Stagiair(e) Flying Tiger

0-40u
BOL (stage) BOL (stage)
Winkelpersoneel

Verloopt over 17 dagen

Vette stage (vanaf 15 jaar) nodig? Volg je de studie Verkoper, Eerste verkoper, Verkoopspecialist of Manager retail? Dan is  Flying Tiger Copenhagen in Gouda op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Ben je op zoek naar een leuke stage? Op een inspirerende plek waar niet alleen jij blij wordt, maar ook de mensen om je heen? Kom dan je stage volgen bij Flying Tiger Copenhagen. Ons doel? Mensen gelukkig maken. Een glimlach bezorgen. En als het even kan: een schaterlach. Met onze producten en onze service. Wij zoeken daarom een geschikte stagiaire.

Zoals jij! 

Wat vragen wij?

Jij straalt vrolijkheid uit. Klanten stappen graag op je af. Of het nu een oma is die een verjaardagscadeau voor haar kleinkind zoekt, of een tiener die een nieuwe agenda nodig heeft: jij helpt. Met een klein gebaar heb je al een grote impact. Mensen gelukkiger maken zit in je genen. Je staat met een lach achter de kassa, zorgt ervoor dat de winkel er aantrekkelijk uitziet en de schappen rijkelijk gevuld zijn. 

Heb jij dit in je? Dan nog even deze laatste check: 

Je volgt een van de volgende studies: Verkoper, Eerste verkoper, Verkoopspecialist of Manager retail.

 

Wat bieden wij?

Je gaat als stagiaire aan de slag binnen een internationaal concern -ruim 950 winkels in 30 landen- met een bijzondere missie. Wij hebben plek voor een BOL stage. Er is een storemanager die jou goed kan begeleiden, er zijn ontzettend veel leermogelijkheden en dan hebben we het nog niet eens gehad over de gezellige collega's. Misschien kan je zelfs na de stage bij ons komen werken!

Hebben we een date? 
Wacht niet langer en stel je aan ons voor! Stuur je cv en motivatie!

Solliciteer direct bij Flying Tiger Copenhagen door hier te klikken

Deel deze stageplaats

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.