Stagiair Verkoop

0-38u
BOL (stage) BOL (stage)
Winkelpersoneel

Verloopt over 7 dagen

Verkopen is helemaal jouw ding. Het plan is dan ook om er van alles over te leren tijdens je stage. Komt dat even goed uit! Blokker zoekt nog iemand op de winkelvloer! Iemand die nieuwsgierig, sociaal en flexibel is, en die minimaal 128 uur wil stagelopen

Wat ga je doen?

Kom je stagelopen bij Blokker, dan maak je kennis met alle taken van een verkoopmedewerker. Je leert productadvies te geven en topservice aan klanten te verlenen. Daarnaast zorg je dat de winkel er tiptop uitziet; van volle schappen tot het juiste actie- en promotiemateriaal; jij regelt het. Heb je een vraag? Geen probleem. Je collega’s en leidinggevende staan altijd voor je klaar!

Wat vragen wij?

  • Locatie: Gouda, Kleiweg 24
  • Uren per week: 0 tot 38 uur per week
  • Werk-/denkniveau: MBO, HAVO / VWO, VMBO

Wat bieden wij?

Kom jij je retailkennis verbreden bij Blokker? Leuk! Stuur je cv en motivatiebrief, en Blokker neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Over Blokker
Blokker is al bijna 125 jaar een vertrouwde verschijning in de Nederlandse winkelstraten. Het is dé verrassend slimme huishoudwinkel voor het hele gezin. Het merk Blokker is gebouwd op drie belangrijke pijlers: kwaliteit voor een scherpe prijs; de zekerheid dat er altijd een Blokker-winkel dichtbij is; en een sterk en compleet assortiment huishoudproducten. Met www.blokker.nl en een online bestelpunt in alle winkels is Blokker ook online goed vertegenwoordigd.
 

Solliciteer direct bij Blokker Kleiweg door hier te klikken

Deel deze stageplaats

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.