Meeloop-/afstudeerstage

0-40u
HBO
Commercieel

Verloopt over 9 dagen

Webburo Spring is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e)! Ben jij zelfstandig en heb je affiniteit met webdesign en online marketing? Dan horen we graag van je!

Wat ga je doen?

Zoek je een leuke en leerzame stageplek? Webburo Spring heeft een interessante stageplaats voor je! We hebben plaats voor verschillende soorten stages, zoals meeloopstages, maar er is ook een mogelijkheid voor eenafstudeerstage. We hebben plaats voor 1 persoon tegelijkertijd, maar die mag werkzaam zijn in 1 of meer van de hieronder beschreven werkzaamheden.

Webburo Spring is een bedrijf wat werkt voor veel verschillende soorten klanten, van multi nationals tot lokale bedrijven en sportverenigingen. Wij bouwen websites, webshops, applicaties en helpen daarnaast aan online marketing en zoekmachine optimalisatie.

Bij Webburo Spring kun je meewerken aan de volgende werkzaamheden:

meehelpen en meedenken met de dagelijkse werkzaamheden binnen Webburo Spring
bijhouden van de websites oa schrijven teksten, SEO, Adwords
opzetten van marketingacties
diverse hand- en spandiensten
ontwerpen van flyers, banners, logo's, websites

Wij zoeken een enthousiaste en gezellige stagiair(e) in de richting online marketing, webdesign of webdevelopment die de volgende eigenschappen bezit: goed commercieel gevoel, gevoel heeft voor vormgeving en marketing, creatief is, goed kan ontwikkelen, zelfstandig kan werken en van aanpakken weet.

Webburo Spring is een jong en klein bedrijf waarbij het contact met de stagiair heel intensief kan zijn en waar je veel vrijheid krijgt om zelf ideeën te bedenken en te ontwikkelen. Ben je enthousiast en past een stage bij Webburo Spring binnen je opleiding? Reageer dan op deze leuke stageplek via onderstaand sollicitatieformulier!

Belangrijke kenmerken

Zelfstandig
Affiniteit met webdesign
Affiniteit met (online)marketing
Affiniteit met webontwikkeling

Reageren op deze stageplaats kan via onderstaand sollicitatieformulier.

Heb je interesse? Reageer dan nu op deze vacature via onderstaand sollicitatieformulier!

Solliciteren

Door het onderstaande formulier in te vullen reageert u direct op de vacature die u bekijkt. Uw gegevens worden alleen gedeeld met de opdrachtgever en niet voor andere doeleinden gebruikt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Deel deze stageplaats

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

Vakgebied