Deze vacature is verlopen. Klik hier voor een overzicht van alle openstaande stageplaatsen of stel een Job-alert in om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe stageplaatsen.

Traineeship voor Storemanager

38u
BBL (leerbaan) BBL (leerbaan)
Winkelpersoneel

Parfumerie Douglas start met een Traineeship voor storemanagers stores (38 uur p/w).  Hiervoor worden enthousiaste kandidaten gezocht die fulltime beschikbaar zijn.

Wat ga je doen?

Douglas staat voor luxe, genieten en schoonheid in alle betekenissen van het woord. In onze stores staat beleving centraal, een omgeving van luxe en glamour waarin de klant alle aandacht krijgt. Spreekt dit jou niet alleen aan, maar kun je het ook overbrengen op anderen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wat vragen wij?

Wij zoeken kandidaten die enthousiast zijn, graag veel willen leren, breed georiënteerd zijn en die tot doel hebben zich binnen twee jaar tot leidinggevende te ontwikkelen voor één van onze filialen. Een uitdagend en interessant traineeship voor verkooptalenten met leidinggevende ambitie.

Om dit te bereiken neem je initiatief en je moet bereid zijn om mee te werken met de dagelijkse voorkomende werkzaamheden. Het is belangrijk dat je integer bent, communicatief vaardig en accuraat kan werken.

Je herkent jezelf in het volgende profiel

  • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal één jaar managementervaring binnen de retail, bij voorkeur binnen de cosmeticabranche en je bent toe aan een volgende stap en nieuwe uitdaging.
  • Je voelt je prettig in een winkelomgeving en je bent flexibel inzetbaar.
  • Je beschikt over ondernemingszin en organisatietalent, je hebt oog voor kansen en mogelijkheden en bent initiatiefrijk.
  • Je kunt goed samenwerken, maar ook zaken zelfstandig afhandelen.
  • Je bent klant- en servicegericht. Je beschikt over zeer goede communicatieve, sociale en commerciële vaardigheden.

Wat bieden wij?

Spreekt bovenstaande je aan en denk je dat dit traineeship voor storemanagers iets voor jou is, dan willen we graag kennis met je maken. Stuur je sollicitatiebrief met CV en pasfoto.

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

Vakgebied



We gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.