Junior Stylist BBL 1e / 2e jaar

24-32u
BBL (leerbaan) BBL (leerbaan)
Overige

Verloopt over 7 dagen

Wil jij werken bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance!

Wat ga je doen?

Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn vooruitstrevend in onze technieken en services. We geloven in de ambitie van mensen en we geloven dat ambitie leidt tot de beste behandelingen, producten en resultaten. Onze ambitie is om het maximale uit het haar te halen en ook uit onze stylisten.

Ben jij eerstejaars of tweedejaars leerling aan een kappersopleiding of wil je graag een kappersopleiding gaan volgen? Heb jij een passie voor haar, ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en wil jij het beste uit jezelf halen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Junior Stylist A ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van de salon waar je klanten zult ontvangen en adviseren. Je taken zijn het wassen, drogen en stylen van het haar. Daarnaast zijn je werkzaamheden het opbrengen en uitspoelen van kleurmiddelen, het permanenten en de verkoop van producten voor thuisgebruik. 

Wat vragen wij?

Samen met je collega’s streef je ernaar om iedere klant nét dat beetje extra te geven. Dit doen jullie door meer te bieden dan alleen een nieuwe look. Je geeft je klant een ultiem relax moment voor zichzelf, door een persoonlijke benadering en service.

Wat bieden wij?

Bij Cosmo bieden we een goed start salaris en geven we je de tools om jezelf te ontwikkelen tot hair expert in een snel groeiend bedrijf.

Solliciteer direct bij Cosmo Hairstyling door hier te klikken

Deel deze stageplaats

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.