Stagiair(e) Marketing & Communicatie

32-40u
BOL (stage) BOL (stage)
Commercieel

Verloopt over 17 dagen

Uw Stad Werkt is aan het uitbreiden en is op zoek naar een stagiair(e) die het leuk vindt om mee te werken aan die uitbreiding. Heb jij affiniteit met marketing, communicatie en content en zoek je een leuke stageplek? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden zijn uiteenlopend en bestaan onder meer uit onderstaande zaken:

 • Content management platformen (zorgen dat onze platformen altijd up-to-date zijn).
 • Het onderhouden van onze social media kanalen.
 • Online en offline marketing - taken uitvoeren.
 • Inhoudelijke marketing acties uitvoeren (publiceren van persberichten, artikelen voor vakbladen schrijven etc.). 
 • Werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling, je talenten ontdekken en vervolgens inzetten.

Dit zijn een paar voorbeelden, naast deze taken zijn er nog andere mogelijkheden. Er is zeker ook ruimte voor eigen inbreng, we zijn namelijk heel erg benieuwd naar jouw ideeën. Heb je verbeterpunten? Dan horen we dat graag! Voegt jouw idee echt iets toe? Dan gaan we het direct uitvoeren; het grote voordeel van een klein team is immers dat er razendsnel besluiten kunnen worden genomen!

Wat vragen wij?

 • Je hebt affiniteit met marketing en content
 • Je vindt het leuk om in een klein team te werken en veel vrijheid te krijgen.
 • Je bent enthousiast over het platform! Hoewel we graag horen wat er in jouw ogen beter kan, is het wel fijn als je achter het doel van de Uw Stad Werkt-platformen staat, namelijk: lokale bedrijven en bewoners met elkaar in contact brengen.
 • We zouden het leuk vinden als je uit de nabije omgeving komt. Op fietsafstand van je werk zitten: wie wil dat nu niet?

Wat bieden wij?

 • Een toffe stageplek bij een ‘scale-up’, waar je in korte tijd veel gaat leren, en veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng krijgt.
 • Persoonlijke begeleiding gedurende de hele stage.
 • Een maandelijkse vergoeding voor je lunchkosten.
 • Bij goed functioneren eventueel uitzicht op meer.
 • Alsof dat nog niet genoeg is, doen we ook nog eens aan stagevergoedingen!

Waar kom je te werken?
We werken vanuit ons kantoor in Montfoort aan ons platform. Wie wij dan zijn? Ben Breedveld, Simone Briër-Adolfse, Jurgen van der Hoeven en Vera Mak. Samen vormen we een ambitieus team dat van het Uw Stad Werkt-platform een nog groter succes willen maken.

Met platformen in onder meer Montfoort, Oudewater, Gouda, Woerden, Den Bosch, Leidsche Rijn en IJsselstein hebben we al mooie steden aan ons weten te binden. Het volgende doel is om het platform verder uit te breiden. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Als stagiair bij Uw Stad Werkt krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Bovendien ben je er zeker van dat je goed wordt begeleid. Omdat we met een klein team zijn, zijn de lijnen kort en kun je in hele korte tijd veel nieuwe dingen leren. Je zult snel je eigen verantwoordelijkheden van ons krijgen. Leuk en leerzaam!  

Per wanneer?
We hebben per direct een stageplek beschikbaar, maar later is ook bespreekbaar. Laat ons in je reactie direct even weten voor welke periode je een stageplek zoekt.

Heb je interesse? Reageer dan nu op deze vacature via onderstaand sollicitatieformulier!

Solliciteren

Door het onderstaande formulier in te vullen reageert u direct op de vacature die u bekijkt. Uw gegevens worden alleen gedeeld met de opdrachtgever en niet voor andere doeleinden gebruikt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Deel deze stageplaats

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.