Regio Midden-Holland lanceert Campus Gouda

In het nieuws

De regio Midden-Holland heeft woensdag 27 mei 2020 Campus Gouda gelanceerd. Het betreft een initiatief van ondernemers, onderwijs en overheid, die de handen ineen slaan en samen opleidingen aanbieden in een duurzame en innovatieve omgeving.

Lente 2020

Onder de regio Midden-Holland vallen de gemeenten Krimpenerwaard, Zuidplas, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk en Gouda. Samen zijn zij het initiatief Campus Gouda gestart met als doel om studenten van verschillende niveaus klaar te stomen voor een baan én voor de toekomst.

Op de website van Campus Gouda staat dat studenten via Campus Gouda aan de slag zullen gaan met vraagstukken die op de agenda staan bij bedrijven en overheid uit de regio. Maar Campus Gouda is er niet alleen voor studenten. Werkenden kunnen zich via het initiatief voorbereiden op de ontwikkelingen voor de toekomst. ‘Campus Gouda is de plek voor een Leven Lang Ontwikkelen’, zo staat op de website omschreven.

Het initiatief zal gedeeltelijk digitaal vorm krijgen. In de toekomst is het de bedoeling dat er een plek komt waar bedrijven en studenten samenkomen en onderwijs kan worden gegeven.

Gouda Werkt feliciteert regio Midden-Holland met de lancering van dit mooie initiatief! Meer weten? Neem een kijkje op de website van Campus Gouda.

Deel dit bericht

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.