November horrormaand op de weg: ga dichter bij huis werken!

In het nieuws

Voor mensen die met de auto naar het werk gaan belooft het een zware maand te worden. De maand november wordt door het Algemeen Dagblad bestempeld als horrormaand. Automobilisten staan deze maand vroeger, vaker en langer in de file.

November 2019

In november nemen weinig mensen vrij van werk en daardoor is dit traditioneel gezien sowieso al een drukke maand. Rijkswaterstaat voorspelt dat er dit jaar echter nog meer files zijn dan vorig jaar. Op de A2 (Den Bosch-Utrecht), de A4 (Den Haag-Amsterdam) en de A7 (Hoorn-Zaandam) ontstaan tussen 06.00 en 06.15 uur al de eerste files. Op de A12 bij Utrecht komt daar ook nog eens de renovatie bij van de Galecopperbrug, die al weken voor fileleed zorgt. Die renovatie is uiterlijk 8 november klaar.

Bekijk hier alle vacatures op Gouda Werkt

Wat zou het toch lekker zijn als u die reistijd niet meer heeft! Afgezien van de hoeveelheid tijd, bespaart het u ook een hoop frustraties. Op Gouda Werkt vindt u vacatures dichtbij huis. Neem snel eens een kijkje op onze vacaturepagina en check of er voor jou een leuke baan dichter bij huis in zit!

Automobilisten krijgen maandag al te maken met extra verkeersdrukte. De enorme drukte op de snelwegen zal zeker tot begin december aanhouden.

Deel dit bericht

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.