Meerdere succesverhalen in Gouda: HobbyShop bedolven onder sollicitanten

In het nieuws

Door de uitbraak van het coronavirus is het voor iedereen een zware tijd. Toch kreeg Gouda Werkt vorige week enkele positieve berichten van bedrijven in Gouda. Onder meer Hobbyshop Gouda slaagde erin een vacature te hebben vervuld via Gouda Werkt.

Lente 2020

De vacature voor een Parttime Verkoopmedewerk(st)er bleek populair. Liefst zestien potentiële werknemers solliciteerden op de functie. En met resultaat: Hobbyshop Gouda heeft laten weten dat tussen de zestien reacties ook een geschikte kandidaat is gevonden. 

Eerder liet ook Vrijbuiter Gouda al weten zeer tevreden te zijn met Gouda Werkt. Vrijbuiter kreeg via het platform verschillende sollicitaties voor de vacatures van Vulploegmedewerker en Kassa- en Servicemedewerker. Een aantal daarvan werden aangenomen. Inmiddels is Vrijbuiter op zoek naar een Facilitair Medewerker en ook daarop hebben de eerste sollicitanten zich via het platform gemeld.

Tot slot liet ook Volero weten een nieuwe werknemer te hebben gevonden via Gouda Werkt: de vacature voor Showroom- / Verkoopmedewerker werd via het platform vervuld. Ondanks de moeilijke tijd willen we deze bedrijven feliciteren met de succesvolle matches. We wensen hen ook heel veel succes toe in de komende periode. De nieuwe werknemers wensen we vanaf deze plek veel werkplezier toe!

Deel dit bericht

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.