Nieuws

Een greep uit onze succesverhalen

Het bedrijf De Woonwinkelier heeft via Gouda Werkt een geschikte kandidaat gevonden voor de functie Webshopmedewerker. Wat fijn om te horen dat steeds meer bedrijven en werkzoekenden elkaar vinden via ons vacatureplatform! 

Lees meer

Een lokaal succesverhaal!

Compaxo heeft middels Gouda-Werkt een vrouwelijke productiemedewerkster uit Gouda kunnen aantrekken.

Lees meer

Gouda Werkt boekt ook succes bij werkzoekende studenten!

Mul BV was op zoek naar een student die parttime als full stack developer wilde werken. En dat is via Gouda Werkt zeer goed gelukt! We vinden het heel fijn om te merken dat ook studenten ons platform via Facebook goed weten te vinden. 

Lees meer

Werkgeversservicepunt Midden-Holland steunt Gouda-Werkt.nl

Het Werkgeversservicepunt steunt het initiatief Gouda-Werkt.nl, waarmee werkzoekenden en bedrijven binnen de regio Gouda elkaar eenvoudig kunnen vinden! 

Lees meer

100ste aanmelding Gouda Werkt!

Gouda Werkt heeft de mijlpaal van 100 bedrijven bereikt! Dit betekent dat het vacatureplatform steeds verder groeit en dat het steeds makkelijker wordt voor werkzoekenden en bedrijven binnen Gouda om elkaar te vinden. 

Lees meer

Een dubbel succesverhaal voor Cyclus!

Bedrijven kunnen op Gouda Werkt niet slechts één, maar ook meerdere vacatures plaatsen. Hoeveel vacatures dat zijn maakt niet uit. Het bedrijf Cyclus maakte gebruik van deze mogelijkheid en plaatste twee vacatures op het platform. Dat leverde een mooi, dubbel succesverhaal op!

Lees meer
Initiatief van

Copyright 2017 - Gouda Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable