Nieuws

Succes bij de Woonwinkelier dankzij Gouda Werkt!

De Woonwinkelier heeft een nieuwe medewerker gevonden via het vacatureplatform Gouda Werkt! Om de vervulling van deze vacature én het succes van Gouda Werkt te vieren, bood wethouder Jan-Willem van Gelder een bos bloemen aan aan de nieuwe medewerker van De Woonwinkelier. 

Lees meer

Vacaturesucces voor Gouds bedrijf Voogt via vacatureplatform Gouda Werkt

Het Goudse bedrijf Voogt vond via Gouda Werkt een geschikte kandidaat voor de functie ‘Medewerker Klantadvies’. Deze medewerker voldeed niet alleen aan de functie-eisen voor deze functie, maar kwam ook nog eens uit Gouda en is hiermee een mooi bewijs dat de doelstellingen van Gouda Werkt op een mooie manier behaald worden!

Lees meer

Dubbel succes voor het Goudse Inbox Storage!

Bij Inbox Storage werd er dubbel succes geboekt: het bedrijf vond niet één, maar maar liefst twee kandidaten via vacatureplatform Gouda Werkt! Twee verschillende vacatures werden binnen korte tijd vervuld. Een mooi succesverhaal!

Lees meer

Mooi succes voor de Gemiva SVG-Groep!

De Gemiva SVG-Groep heeft via het vacatureplatform Gouda Werkt een begeleider gevonden voor kinderen en volwassenen die extra ondersteuning nodig hebben. En daar zijn wij als Gouda Werkt trots op!

Lees meer

Een dubbel succesverhaal op Gouda Werkt

Een dubbel succesverhaal op Gouda Werkt, want Restaurant Belvedère vervulde maar liefst twee vacatures via ons vacatureplatform! 

Lees meer

200ste aanmelding Gouda Werkt!

Gouda Werkt heeft iets te vieren! Inmiddels heeft het 200ste bedrijf zich aangemeld op Gouda Werkt. We mogen het Goudse bedrijf De Woonwinkelier van harte feliciteren met hun aanmelding als 200ste bedrijf! 

Lees meer
Initiatief van

Copyright 2017 - Gouda Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable