Nieuws

Horecavacatures vervuld via Gouda Werkt!

Gouda Werkt is overal zichtbaar. In het bedrijfsleven van Gouda, maar ook in de horeca! Zo wisten twee Goudse horeca-ondernemingen een geschikte kandidaat te vinden voor hun openstaande vacatures.

Lees meer

Van technisch tot commercieel, een compleet vacatureaanbod vindt u hier!

Gouda Werkt is er voor iedereen en zo gevarieerd als de inwoners van de stad Gouda zijn, zo gevarieerd is ook het vacatureaanbod op het platform Gouda Werkt. Voor iedereen is er een geschikte functie in zijn/haar eigen stad te vinden! 

Lees meer

Steeds meer files: het belang van Gouda Werkt neemt toe!

De Nederlandse wegen slibben dicht. In het afgelopen jaar nam de drukte op de Nederlandse wegen opnieuw toe en reden Nederlanders steeds vaker in de auto. Het vele gebruik van de auto voor woon-werkverkeer is niet alleen slecht voor het milieu, maar het kost ook veel tijd en geld. En hier komt de relevantie van Gouda Werkt om de hoek kijken! 

Lees meer

Belvédère zet zich in voor sociaal ondernemerschap!

Jan Willem van Gelder heeft een bloemetje overhandigd aan de eigenaren van Belvédère, omdat zij zich toeleggen op sociaal ondernemerschap. Belvédère is erkend leerwerkbedrijf en geeft jongeren een kans om tijdens de opleiding praktijkervaring op te doen en zij hebben een snuffelstage mogelijk gemaakt voor een statushouder uit Gouda.

Lees meer

Cleaners genoeg via Gouda Werkt!

Het bedrijf Compaxo zocht via vacatureplatform Gouda Werkt naar cleaners. En met succes! Inmiddels zijn er een aantal enthousiaste cleaners aan de slag bij het bedrijf en konden deze medewerkers dankzij een snelle sollicitatieprocedure vlot aan de slag. 

Lees meer

Kom binnen bij bedrijven!

Om meer verbinding te creëren tussen werkzoekenden en lokale bedrijven, hebben de bedrijven in het Groene Hart open dagen in het leven geroepen. Tijdens deze dagen kunnen belangstellenden een kijkje nemen bij bedrijven. Ook bedrijven binnen de Gemeente Gouda openen hun deuren!

Lees meer
Initiatief van

Copyright 2017 - Gouda Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable