Nieuws

Belvédère zet zich in voor sociaal ondernemerschap!

Jan Willem van Gelder heeft een bloemetje overhandigd aan de eigenaren van Belvédère, omdat zij zich toeleggen op sociaal ondernemerschap. Belvédère is erkend leerwerkbedrijf en geeft jongeren een kans om tijdens de opleiding praktijkervaring op te doen en zij hebben een snuffelstage mogelijk gemaakt voor een statushouder uit Gouda.

Lees meer

Cleaners genoeg via Gouda Werkt!

Het bedrijf Compaxo zocht via vacatureplatform Gouda Werkt naar cleaners. En met succes! Inmiddels zijn er een aantal enthousiaste cleaners aan de slag bij het bedrijf en konden deze medewerkers dankzij een snelle sollicitatieprocedure vlot aan de slag. 

Lees meer

Kom binnen bij bedrijven!

Om meer verbinding te creëren tussen werkzoekenden en lokale bedrijven, hebben de bedrijven in het Groene Hart open dagen in het leven geroepen. Tijdens deze dagen kunnen belangstellenden een kijkje nemen bij bedrijven. Ook bedrijven binnen de Gemeente Gouda openen hun deuren!

Lees meer

Succes bij de Woonwinkelier dankzij Gouda Werkt!

De Woonwinkelier heeft een nieuwe medewerker gevonden via het vacatureplatform Gouda Werkt! Om de vervulling van deze vacature én het succes van Gouda Werkt te vieren, bood wethouder Jan-Willem van Gelder een bos bloemen aan aan de nieuwe medewerker van De Woonwinkelier. 

Lees meer

Vacaturesucces voor Gouds bedrijf Voogt via vacatureplatform Gouda Werkt

Het Goudse bedrijf Voogt vond via Gouda Werkt een geschikte kandidaat voor de functie ‘Medewerker Klantadvies’. Deze medewerker voldeed niet alleen aan de functie-eisen voor deze functie, maar kwam ook nog eens uit Gouda en is hiermee een mooi bewijs dat de doelstellingen van Gouda Werkt op een mooie manier behaald worden!

Lees meer

Dubbel succes voor het Goudse Inbox Storage!

Bij Inbox Storage werd er dubbel succes geboekt: het bedrijf vond niet één, maar maar liefst twee kandidaten via vacatureplatform Gouda Werkt! Twee verschillende vacatures werden binnen korte tijd vervuld. Een mooi succesverhaal!

Lees meer
Initiatief van

Copyright 2017 - Gouda Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable