Nieuws

Een pedagogisch medewerker rijker dankzij Gouda Werkt!

Kindercentrum De Schaapskooi wist binnen korte tijd via Gouda Werkt een geschikte kandidaat te vinden voor de functie ‘Pedagogisch medewerker’. We zijn blij dat een platform als Gouda Werkt heeft kunnen helpen bij het vinden van iemand voor zo’n verantwoordelijke en belangrijke functie! 

Lees meer

Een succesvol platform voor iedere stad!

Gouda Werkt, en de tevens succesvolle platforms Montfoort Werkt en Oudewater Werkt, zijn succesvolle websites geworden waar werkzoekenden en bedrijven elkaar vinden. Ons doel is om voor iedere gemeente in Nederland een dergelijk platform te lanceren, zodat de werkgelegenheid in iedere Nederlandse plaats lokaal gaat groeien!

Lees meer

Een medisch succesverhaal op Gouda Werkt

Nadat het Groene Hart Ziekenhuis een vacature op het vacatureplatform Gouda Werkt plaatste, wist het ziekenhuis met succes een kandidaat te vinden voor de functie Junior Medewerker ICT Servicedesk.

Lees meer

Het succes van lokaal werken!

Gouda Werkt is 12 maanden na oprichting het vacatureplatform geworden voor en door Gouwenaren!

Lees meer

Een zelfstandig werkend kok zoeken? Dat kan gewoon via Gouda Werkt!

Brasserie Copper heeft via vacatureplatform Gouda Werkt een zelfstandig werkend kok weten te vinden. Dankzij een eenvoudige sollicitatieprocedure via het vacatureplatform is het vinden van een kok opeens helemaal niet meer zo ingewikkeld. We zijn er trots op dat Brasserie Copper zo snel een geschikte, nieuwe medewerker heeft weten te vinden en dat we daarin een mooie rol hebben mogen spelen!

Lees meer

Een succesverhaal voor het Goudse bedrijf De Woonwinkelier!

Het Goudse bedrijf De Woonwinkelier heeft via Gouda Werkt de vacature ‘Parttime klantenservice medewerker’ met succes weten te vervullen, na een vlotte en prettige sollicitatieprocedure. Mooi dat Gouda Werkt kan bijdragen in het vervullen van deze functie!

Lees meer
Initiatief van

Copyright 2017 - Gouda Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable