Nieuws

Het succes van lokaal werken!

Gouda Werkt is 12 maanden na oprichting het vacatureplatform geworden voor en door Gouwenaren!

Lees meer

Een zelfstandig werkend kok zoeken? Dat kan gewoon via Gouda Werkt!

Brasserie Copper heeft via vacatureplatform Gouda Werkt een zelfstandig werkend kok weten te vinden. Dankzij een eenvoudige sollicitatieprocedure via het vacatureplatform is het vinden van een kok opeens helemaal niet meer zo ingewikkeld. We zijn er trots op dat Brasserie Copper zo snel een geschikte, nieuwe medewerker heeft weten te vinden en dat we daarin een mooie rol hebben mogen spelen!

Lees meer

Een succesverhaal voor het Goudse bedrijf De Woonwinkelier!

Het Goudse bedrijf De Woonwinkelier heeft via Gouda Werkt de vacature ‘Parttime klantenservice medewerker’ met succes weten te vervullen, na een vlotte en prettige sollicitatieprocedure. Mooi dat Gouda Werkt kan bijdragen in het vervullen van deze functie!

Lees meer

Horecavacatures vervuld via Gouda Werkt!

Gouda Werkt is overal zichtbaar. In het bedrijfsleven van Gouda, maar ook in de horeca! Zo wisten twee Goudse horeca-ondernemingen een geschikte kandidaat te vinden voor hun openstaande vacatures.

Lees meer

Van technisch tot commercieel, een compleet vacatureaanbod vindt u hier!

Gouda Werkt is er voor iedereen en zo gevarieerd als de inwoners van de stad Gouda zijn, zo gevarieerd is ook het vacatureaanbod op het platform Gouda Werkt. Voor iedereen is er een geschikte functie in zijn/haar eigen stad te vinden! 

Lees meer

Steeds meer files: het belang van Gouda Werkt neemt toe!

De Nederlandse wegen slibben dicht. In het afgelopen jaar nam de drukte op de Nederlandse wegen opnieuw toe en reden Nederlanders steeds vaker in de auto. Het vele gebruik van de auto voor woon-werkverkeer is niet alleen slecht voor het milieu, maar het kost ook veel tijd en geld. En hier komt de relevantie van Gouda Werkt om de hoek kijken! 

Lees meer
Initiatief van

Copyright 2017 - Gouda Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable