Nieuws

Twee nieuwe werknemers via succesvol platform Gouda Werkt

De Vermeulen Groep wist twee vacatures te vervullen via succesvol vacatureplatform Gouda Werkt. Niet alleen ging de vervulling van de vacatures zeer voorspoedig, maar ook kwamen beide werknemers uit Gouda. Een mooi resultaat! 

Lees meer

Ook voor horeca-liefhebbers is er succes via Gouda Werkt!

Ook jonge mensen weten het vacatureplatform Gouda Werkt te vinden, dat blijkt wel uit de vacature ‘Medewerker bediening’ van restaurant Belvedère waar recentelijk een enthousiaste medewerker voor gevonden werd. Het is goed om te merken dat ook jonge mensen die op zoek zijn naar een leuke functie waar ze hun enthousiasme in kwijt kunnen met succes terecht kunnen op Gouda Werkt!

Lees meer

Binnen korte tijd een vervulde vacature bij Kok Schoonmaak!

Kok Schoonmaak vond met succes een parttime schoonmaker via het platform Gouda Werkt. Dankzij de eenvoudige manier van solliciteren via het platform én dankzij de laagdrempelige functie die zeer goed te combineren viel met een gezinsleven of een andere baan, was deze leuke functie snel vervuld.

Lees meer

Een pedagogisch medewerker rijker dankzij Gouda Werkt!

Kindercentrum De Schaapskooi wist binnen korte tijd via Gouda Werkt een geschikte kandidaat te vinden voor de functie ‘Pedagogisch medewerker’. We zijn blij dat een platform als Gouda Werkt heeft kunnen helpen bij het vinden van iemand voor zo’n verantwoordelijke en belangrijke functie! 

Lees meer

Een succesvol platform voor iedere stad!

Gouda Werkt, en de tevens succesvolle platforms Montfoort Werkt en Oudewater Werkt, zijn succesvolle websites geworden waar werkzoekenden en bedrijven elkaar vinden. Ons doel is om voor iedere gemeente in Nederland een dergelijk platform te lanceren, zodat de werkgelegenheid in iedere Nederlandse plaats lokaal gaat groeien!

Lees meer

Een medisch succesverhaal op Gouda Werkt

Nadat het Groene Hart Ziekenhuis een vacature op het vacatureplatform Gouda Werkt plaatste, wist het ziekenhuis met succes een kandidaat te vinden voor de functie Junior Medewerker ICT Servicedesk.

Lees meer
Initiatief van

Copyright 2017 - Gouda Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable