Nieuws

Een mooi succesverhaal voor Spuiterij Clay!

Spuiterij Clay vond een geschikte kandidaat voor de functie ‘Straler’ via het vacatureplatform Gouda Werkt. Juist voor de praktische functies zijn wij heel blij om een steentje te mogen bijdragen in het sollicitatieproces, omdat deze mensen zo enorm belangrijk zijn in onze maatschappij. Gouda Werkt is daarom trots op dit mooie succesverhaal van Spuiterij Clay!

Lees meer

Ook vacaturesucces voor winkelketen Hema in Gouda!

Sommige vacatures zijn populair, zoals de vacature ‘Aanvulhulp’ van de Hema in Gouda. Een aantrekkelijke vacature waar veel mensen met verschillende opleidingsniveaus op kunnen reageren. Het is mooi om te zien dat ook een grote winkelketen als Hema succes weet te boeken via Gouda Werkt en een geschikte kandidaat heeft weten te vinden via ons vacatureplatform!

Lees meer

Werknemers in de bouw? Zoek ze via Gouda Werkt!

Groene Hart Service is via Gouda Werkt op zoek gegaan naar werknemers in de bouw. Het mooie aan deze brede functieomschrijving is dat er veel mensen hebben kunnen reageren op deze functie. En tussen al die reacties zat een geschikte kandidaat. Namens Gouda Werkt willen we zowel het bedrijf als de nieuwe medewerker feliciteren met dit succes!

Lees meer

Twee nieuwe werknemers via succesvol platform Gouda Werkt

De Vermeulen Groep wist twee vacatures te vervullen via succesvol vacatureplatform Gouda Werkt. Niet alleen ging de vervulling van de vacatures zeer voorspoedig, maar ook kwamen beide werknemers uit Gouda. Een mooi resultaat! 

Lees meer

Ook voor horeca-liefhebbers is er succes via Gouda Werkt!

Ook jonge mensen weten het vacatureplatform Gouda Werkt te vinden, dat blijkt wel uit de vacature ‘Medewerker bediening’ van restaurant Belvedère waar recentelijk een enthousiaste medewerker voor gevonden werd. Het is goed om te merken dat ook jonge mensen die op zoek zijn naar een leuke functie waar ze hun enthousiasme in kwijt kunnen met succes terecht kunnen op Gouda Werkt!

Lees meer

Binnen korte tijd een vervulde vacature bij Kok Schoonmaak!

Kok Schoonmaak vond met succes een parttime schoonmaker via het platform Gouda Werkt. Dankzij de eenvoudige manier van solliciteren via het platform én dankzij de laagdrempelige functie die zeer goed te combineren viel met een gezinsleven of een andere baan, was deze leuke functie snel vervuld.

Lees meer
Initiatief van

Copyright 2017 - Gouda Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable