Initiatief van

Werknemers in de bouw? Zoek ze via Gouda Werkt!

Het enige bedrijf plaatst specifieke vacatures, waarbij gezocht wordt naar één persoon die voldoet aan specifieke eisen, andere bedrijven plaatsen algemenere vacatures waar een grotere groep mensen op kan reageren. De vacature voor ‘Werknemers in de bouw’ van Groene Hart Service is zo’n vacature. Op deze vacature hebben enorm veel mensen gereageerd dankzij de laagdrempeligheid van de functie. Het is mooi om te zien hoeveel mensen er dan in beweging komen en hoe er met grote snelheid een geschikte kandidaat voor de functie gevonden kan worden. Groene Hart Service vond met Gouda Werkt binnen zeer korte tijd een kandidaat die naar alle tevredenheid werkzaam is binnen het bedrijf. Wij wensen zowel Groene Hart Service als de nieuwe werknemer veel mooie, productieve jaren toe met elkaar!

Een mooi succesverhaal voor Gouds bedrijf Breur!

Het Goudse bedrijf Breur plaatste voor het eerst een vacature op Gouda Werkt en kon hier meteen een succesverhaal van maken! Voor de functie ‘kledingbedrukker/magazijnmedewerker’ werd binnen zeer korte tijd een geschikte werknemer gevonden. Een mooi succesverhaal!

Lees meer

Vacaturesucces voor Blom DSW via vacatureplatform Gouda Werkt

Blom DSW heeft via Gouda Werkt met succes een enthousiaste servicemanager bedrijfswagens gevonden. Het bedrijf had de uitgebreide vacature online geplaatst en kon, dankzij de vele reacties, een goede keuze maken voor een kandidaat die écht geschikt is voor de baan. Mooi om te zien dat Gouda Werkt kan helpen om mensen naar de juiste plek te brengen!

Lees meer

Een financieel administratief medewerker voor Mitopics via Gouda Werkt!

Het maakt niet uit of je vaak, of slechts heel af en toe een vacature plaatst op Gouda Werkt: voor het bedrijf Mitopics was het direct raak! De vacature financieel administratief medewerker werd met gemak vervuld en inmiddels is een enthousiaste medewerker met succes aan de slag binnen het dynamische bedrijf.

Lees meer

Ook vacaturesucces voor winkelketen Hema in Gouda!

Sommige vacatures zijn populair, zoals de vacature ‘Aanvulhulp’ van de Hema in Gouda. Een aantrekkelijke vacature waar veel mensen met verschillende opleidingsniveaus op kunnen reageren. Het is mooi om te zien dat ook een grote winkelketen als Hema succes weet te boeken via Gouda Werkt en een geschikte kandidaat heeft weten te vinden via ons vacatureplatform!

Lees meer

Copyright 2017 - Gouda Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable