Initiatief van

Werknemers in de bouw? Zoek ze via Gouda Werkt!

Het enige bedrijf plaatst specifieke vacatures, waarbij gezocht wordt naar één persoon die voldoet aan specifieke eisen, andere bedrijven plaatsen algemenere vacatures waar een grotere groep mensen op kan reageren. De vacature voor ‘Werknemers in de bouw’ van Groene Hart Service is zo’n vacature. Op deze vacature hebben enorm veel mensen gereageerd dankzij de laagdrempeligheid van de functie. Het is mooi om te zien hoeveel mensen er dan in beweging komen en hoe er met grote snelheid een geschikte kandidaat voor de functie gevonden kan worden. Groene Hart Service vond met Gouda Werkt binnen zeer korte tijd een kandidaat die naar alle tevredenheid werkzaam is binnen het bedrijf. Wij wensen zowel Groene Hart Service als de nieuwe werknemer veel mooie, productieve jaren toe met elkaar!

‘Gouda Werkt!’ werkt! Ook in de schoonmaakbranche!

Ook in de schoonmaakbranche kan Gouda Werkt een heleboel betekenen. Het Goudse bedrijf Henri Maakt ’t Schoon ondervond zelf de voordelen van het platform en vond een nieuwe schoonmaakmedewerker door een vacature op het platform te laten plaatsen.

Lees meer

De Vermeulen Groep vindt een medewerker ICT!

Het nieuwe jaar start goed voor de Vermeulen Groep. Het nieuwe jaar is nog niet lang bezig en nu al vond het bedrijf een nieuwe medewerker ICT via Gouda Werkt. De nieuwe medewerker, die ook woonachtig is in Gouda, reageerde op de vacature via het sollicitatieformulier op het platform en is inmiddels al gestart met zijn nieuwe functie!

Lees meer

Winkelketen Hema opnieuw geslaagd!

Winkelketen Hema is opnieuw geslaagd in het vinden van personeel via vacatureplatform Gouda Werkt. Dit keer vond het bedrijf een geschikte weekendhulp via Gouda Werkt. Zo weet het platform haar doel keer op keer te bereiken: bedrijven helpen om personeel aan te trekken uit de eigen stad!

Lees meer

Een mooi succesverhaal voor Gouds bedrijf Breur!

Het Goudse bedrijf Breur plaatste voor het eerst een vacature op Gouda Werkt en kon hier meteen een succesverhaal van maken! Voor de functie ‘kledingbedrukker/magazijnmedewerker’ werd binnen zeer korte tijd een geschikte werknemer gevonden. Een mooi succesverhaal!

Lees meer

Copyright 2017 - Gouda Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable