Initiatief van

Vacaturesucces voor Blom DSW via vacatureplatform Gouda Werkt

Het bedrijf Blom DSW was op zoek naar een enthousiaste servicemanager bedrijfswagens. Er werd een kandidaat gezocht met technische basiskennis, ervaring met computersystemen en goede kennis van mensen. Omdat Gouda Werkt inmiddels is uitgegroeid tot een succesvol platform met veel bezoekers, werd er veel op de vacature gereageerd en kon Blom DSW die ene kandidaat zoeken waar ze naar op zoek waren. Het is fijn om te horen dat Blom DSW tevreden is met het succes dat ze geboekt hebben via Gouda Werkt. We hopen jullie in de toekomst weer verder te kunnen helpen met het vervullen van vacatures via ons vacatureplatform!

‘Gouda Werkt!’ werkt! Ook in de schoonmaakbranche!

Ook in de schoonmaakbranche kan Gouda Werkt een heleboel betekenen. Het Goudse bedrijf Henri Maakt ’t Schoon ondervond zelf de voordelen van het platform en vond een nieuwe schoonmaakmedewerker door een vacature op het platform te laten plaatsen.

Lees meer

De Vermeulen Groep vindt een medewerker ICT!

Het nieuwe jaar start goed voor de Vermeulen Groep. Het nieuwe jaar is nog niet lang bezig en nu al vond het bedrijf een nieuwe medewerker ICT via Gouda Werkt. De nieuwe medewerker, die ook woonachtig is in Gouda, reageerde op de vacature via het sollicitatieformulier op het platform en is inmiddels al gestart met zijn nieuwe functie!

Lees meer

Winkelketen Hema opnieuw geslaagd!

Winkelketen Hema is opnieuw geslaagd in het vinden van personeel via vacatureplatform Gouda Werkt. Dit keer vond het bedrijf een geschikte weekendhulp via Gouda Werkt. Zo weet het platform haar doel keer op keer te bereiken: bedrijven helpen om personeel aan te trekken uit de eigen stad!

Lees meer

Een mooi succesverhaal voor Gouds bedrijf Breur!

Het Goudse bedrijf Breur plaatste voor het eerst een vacature op Gouda Werkt en kon hier meteen een succesverhaal van maken! Voor de functie ‘kledingbedrukker/magazijnmedewerker’ werd binnen zeer korte tijd een geschikte werknemer gevonden. Een mooi succesverhaal!

Lees meer

Copyright 2017 - Gouda Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable