Initiatief van

Vacaturesucces voor Blom DSW via vacatureplatform Gouda Werkt

Het bedrijf Blom DSW was op zoek naar een enthousiaste servicemanager bedrijfswagens. Er werd een kandidaat gezocht met technische basiskennis, ervaring met computersystemen en goede kennis van mensen. Omdat Gouda Werkt inmiddels is uitgegroeid tot een succesvol platform met veel bezoekers, werd er veel op de vacature gereageerd en kon Blom DSW die ene kandidaat zoeken waar ze naar op zoek waren. Het is fijn om te horen dat Blom DSW tevreden is met het succes dat ze geboekt hebben via Gouda Werkt. We hopen jullie in de toekomst weer verder te kunnen helpen met het vervullen van vacatures via ons vacatureplatform!

Een mooi succesverhaal voor Gouds bedrijf Breur!

Het Goudse bedrijf Breur plaatste voor het eerst een vacature op Gouda Werkt en kon hier meteen een succesverhaal van maken! Voor de functie ‘kledingbedrukker/magazijnmedewerker’ werd binnen zeer korte tijd een geschikte werknemer gevonden. Een mooi succesverhaal!

Lees meer

Een financieel administratief medewerker voor Mitopics via Gouda Werkt!

Het maakt niet uit of je vaak, of slechts heel af en toe een vacature plaatst op Gouda Werkt: voor het bedrijf Mitopics was het direct raak! De vacature financieel administratief medewerker werd met gemak vervuld en inmiddels is een enthousiaste medewerker met succes aan de slag binnen het dynamische bedrijf.

Lees meer

Werknemers in de bouw? Zoek ze via Gouda Werkt!

Groene Hart Service is via Gouda Werkt op zoek gegaan naar werknemers in de bouw. Het mooie aan deze brede functieomschrijving is dat er veel mensen hebben kunnen reageren op deze functie. En tussen al die reacties zat een geschikte kandidaat. Namens Gouda Werkt willen we zowel het bedrijf als de nieuwe medewerker feliciteren met dit succes!

Lees meer

Ook vacaturesucces voor winkelketen Hema in Gouda!

Sommige vacatures zijn populair, zoals de vacature ‘Aanvulhulp’ van de Hema in Gouda. Een aantrekkelijke vacature waar veel mensen met verschillende opleidingsniveaus op kunnen reageren. Het is mooi om te zien dat ook een grote winkelketen als Hema succes weet te boeken via Gouda Werkt en een geschikte kandidaat heeft weten te vinden via ons vacatureplatform!

Lees meer

Copyright 2017 - Gouda Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable