Initiatief van

Ook vacaturesucces voor winkelketen Hema in Gouda!

Soms heb je vacatures waar veel op gereageerd worden. Dat kan zijn omdat de functie een laagdrempelige functie is waar veel mensen met verschillende opleidingsniveaus op kunnen reageren, maar het kan ook zijn dat een functie aantrekkelijk is voor veel verschillende soorten mensen. De vacature ‘Aanvulhulp’ bij de Hema is daar een mooi voorbeeld van. Via Gouda Werkt hebben enorm veel mensen op deze leuke vacature gereageerd. Het resultaat is dat de Hema kon kiezen uit veel verschillende soorten medewerkers. Een nog mooier resultaat is dat de Hema een geschikte kandidaat uit Gouda zelf heeft weten te vinden. Wat mooi dat er weer een vacature vervuld is binnen onze eigen stad!

Een mooi succesverhaal voor Gouds bedrijf Breur!

Het Goudse bedrijf Breur plaatste voor het eerst een vacature op Gouda Werkt en kon hier meteen een succesverhaal van maken! Voor de functie ‘kledingbedrukker/magazijnmedewerker’ werd binnen zeer korte tijd een geschikte werknemer gevonden. Een mooi succesverhaal!

Lees meer

Vacaturesucces voor Blom DSW via vacatureplatform Gouda Werkt

Blom DSW heeft via Gouda Werkt met succes een enthousiaste servicemanager bedrijfswagens gevonden. Het bedrijf had de uitgebreide vacature online geplaatst en kon, dankzij de vele reacties, een goede keuze maken voor een kandidaat die écht geschikt is voor de baan. Mooi om te zien dat Gouda Werkt kan helpen om mensen naar de juiste plek te brengen!

Lees meer

Een financieel administratief medewerker voor Mitopics via Gouda Werkt!

Het maakt niet uit of je vaak, of slechts heel af en toe een vacature plaatst op Gouda Werkt: voor het bedrijf Mitopics was het direct raak! De vacature financieel administratief medewerker werd met gemak vervuld en inmiddels is een enthousiaste medewerker met succes aan de slag binnen het dynamische bedrijf.

Lees meer

Werknemers in de bouw? Zoek ze via Gouda Werkt!

Groene Hart Service is via Gouda Werkt op zoek gegaan naar werknemers in de bouw. Het mooie aan deze brede functieomschrijving is dat er veel mensen hebben kunnen reageren op deze functie. En tussen al die reacties zat een geschikte kandidaat. Namens Gouda Werkt willen we zowel het bedrijf als de nieuwe medewerker feliciteren met dit succes!

Lees meer

Copyright 2017 - Gouda Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable