Initiatief van

Ook vacaturesucces voor winkelketen Hema in Gouda!

Soms heb je vacatures waar veel op gereageerd worden. Dat kan zijn omdat de functie een laagdrempelige functie is waar veel mensen met verschillende opleidingsniveaus op kunnen reageren, maar het kan ook zijn dat een functie aantrekkelijk is voor veel verschillende soorten mensen. De vacature ‘Aanvulhulp’ bij de Hema is daar een mooi voorbeeld van. Via Gouda Werkt hebben enorm veel mensen op deze leuke vacature gereageerd. Het resultaat is dat de Hema kon kiezen uit veel verschillende soorten medewerkers. Een nog mooier resultaat is dat de Hema een geschikte kandidaat uit Gouda zelf heeft weten te vinden. Wat mooi dat er weer een vacature vervuld is binnen onze eigen stad!

‘Gouda Werkt!’ werkt! Ook in de schoonmaakbranche!

Ook in de schoonmaakbranche kan Gouda Werkt een heleboel betekenen. Het Goudse bedrijf Henri Maakt ’t Schoon ondervond zelf de voordelen van het platform en vond een nieuwe schoonmaakmedewerker door een vacature op het platform te laten plaatsen.

Lees meer

De Vermeulen Groep vindt een medewerker ICT!

Het nieuwe jaar start goed voor de Vermeulen Groep. Het nieuwe jaar is nog niet lang bezig en nu al vond het bedrijf een nieuwe medewerker ICT via Gouda Werkt. De nieuwe medewerker, die ook woonachtig is in Gouda, reageerde op de vacature via het sollicitatieformulier op het platform en is inmiddels al gestart met zijn nieuwe functie!

Lees meer

Winkelketen Hema opnieuw geslaagd!

Winkelketen Hema is opnieuw geslaagd in het vinden van personeel via vacatureplatform Gouda Werkt. Dit keer vond het bedrijf een geschikte weekendhulp via Gouda Werkt. Zo weet het platform haar doel keer op keer te bereiken: bedrijven helpen om personeel aan te trekken uit de eigen stad!

Lees meer

Een mooi succesverhaal voor Gouds bedrijf Breur!

Het Goudse bedrijf Breur plaatste voor het eerst een vacature op Gouda Werkt en kon hier meteen een succesverhaal van maken! Voor de functie ‘kledingbedrukker/magazijnmedewerker’ werd binnen zeer korte tijd een geschikte werknemer gevonden. Een mooi succesverhaal!

Lees meer

Copyright 2017 - Gouda Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable