Initiatief van

Een mooi succesverhaal voor Spuiterij Clay!

Hoewel sommige functies specialistischer zijn dan andere functies, is het mooi om te merken dat er ook in Gouda nog veel gereageerd wordt op praktische vacatures. Het aantal mensen dat vandaag de dag praktische functies uitvoert is afgenomen, terwijl we deze mensen hard nodig hebben. Gouda Werkt is daarom altijd blij als er praktische vacatures op het platform geplaatst kunnen worden, zoals de vacature van Spuiterij Clay, die op zoek waren naar een Straler. Medewerker Marinus vertelt dat er niet enorm veel reacties op de vacature kwamen, maar dat er maar één kandidaat nodig is. En deze geschikte kandidaat heeft gelukkig via Gouda Werkt op de vacature gereageerd. Inmiddels is het bedrijf zeer blij met de nieuwe medewerker. Zo zie je maar: er hoeft maar één geschikte kandidaat tussen te zitten en het levert een mooi succesverhaal op. Gouda Werkt wenst de nieuwe medewerker van Spuiterij Clay veel succes bij het uitvoeren van zijn nieuwe baan!

Een mooi succesverhaal voor Gouds bedrijf Breur!

Het Goudse bedrijf Breur plaatste voor het eerst een vacature op Gouda Werkt en kon hier meteen een succesverhaal van maken! Voor de functie ‘kledingbedrukker/magazijnmedewerker’ werd binnen zeer korte tijd een geschikte werknemer gevonden. Een mooi succesverhaal!

Lees meer

Vacaturesucces voor Blom DSW via vacatureplatform Gouda Werkt

Blom DSW heeft via Gouda Werkt met succes een enthousiaste servicemanager bedrijfswagens gevonden. Het bedrijf had de uitgebreide vacature online geplaatst en kon, dankzij de vele reacties, een goede keuze maken voor een kandidaat die écht geschikt is voor de baan. Mooi om te zien dat Gouda Werkt kan helpen om mensen naar de juiste plek te brengen!

Lees meer

Een financieel administratief medewerker voor Mitopics via Gouda Werkt!

Het maakt niet uit of je vaak, of slechts heel af en toe een vacature plaatst op Gouda Werkt: voor het bedrijf Mitopics was het direct raak! De vacature financieel administratief medewerker werd met gemak vervuld en inmiddels is een enthousiaste medewerker met succes aan de slag binnen het dynamische bedrijf.

Lees meer

Werknemers in de bouw? Zoek ze via Gouda Werkt!

Groene Hart Service is via Gouda Werkt op zoek gegaan naar werknemers in de bouw. Het mooie aan deze brede functieomschrijving is dat er veel mensen hebben kunnen reageren op deze functie. En tussen al die reacties zat een geschikte kandidaat. Namens Gouda Werkt willen we zowel het bedrijf als de nieuwe medewerker feliciteren met dit succes!

Lees meer

Copyright 2017 - Gouda Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable