Initiatief van

Een mooi succesverhaal voor Spuiterij Clay!

Hoewel sommige functies specialistischer zijn dan andere functies, is het mooi om te merken dat er ook in Gouda nog veel gereageerd wordt op praktische vacatures. Het aantal mensen dat vandaag de dag praktische functies uitvoert is afgenomen, terwijl we deze mensen hard nodig hebben. Gouda Werkt is daarom altijd blij als er praktische vacatures op het platform geplaatst kunnen worden, zoals de vacature van Spuiterij Clay, die op zoek waren naar een Straler. Medewerker Marinus vertelt dat er niet enorm veel reacties op de vacature kwamen, maar dat er maar één kandidaat nodig is. En deze geschikte kandidaat heeft gelukkig via Gouda Werkt op de vacature gereageerd. Inmiddels is het bedrijf zeer blij met de nieuwe medewerker. Zo zie je maar: er hoeft maar één geschikte kandidaat tussen te zitten en het levert een mooi succesverhaal op. Gouda Werkt wenst de nieuwe medewerker van Spuiterij Clay veel succes bij het uitvoeren van zijn nieuwe baan!

‘Gouda Werkt!’ werkt! Ook in de schoonmaakbranche!

Ook in de schoonmaakbranche kan Gouda Werkt een heleboel betekenen. Het Goudse bedrijf Henri Maakt ’t Schoon ondervond zelf de voordelen van het platform en vond een nieuwe schoonmaakmedewerker door een vacature op het platform te laten plaatsen.

Lees meer

De Vermeulen Groep vindt een medewerker ICT!

Het nieuwe jaar start goed voor de Vermeulen Groep. Het nieuwe jaar is nog niet lang bezig en nu al vond het bedrijf een nieuwe medewerker ICT via Gouda Werkt. De nieuwe medewerker, die ook woonachtig is in Gouda, reageerde op de vacature via het sollicitatieformulier op het platform en is inmiddels al gestart met zijn nieuwe functie!

Lees meer

Winkelketen Hema opnieuw geslaagd!

Winkelketen Hema is opnieuw geslaagd in het vinden van personeel via vacatureplatform Gouda Werkt. Dit keer vond het bedrijf een geschikte weekendhulp via Gouda Werkt. Zo weet het platform haar doel keer op keer te bereiken: bedrijven helpen om personeel aan te trekken uit de eigen stad!

Lees meer

Een mooi succesverhaal voor Gouds bedrijf Breur!

Het Goudse bedrijf Breur plaatste voor het eerst een vacature op Gouda Werkt en kon hier meteen een succesverhaal van maken! Voor de functie ‘kledingbedrukker/magazijnmedewerker’ werd binnen zeer korte tijd een geschikte werknemer gevonden. Een mooi succesverhaal!

Lees meer

Copyright 2017 - Gouda Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable