Initiatief van

Een mooi succesverhaal voor Gouds bedrijf Breur!

Soms is het in één keer raak! Dat gold ook voor het Goudse bedrijf Breur, die in één keer een kandidaat wisten te vinden voor hun openstaande vacature ‘Kledingbedrukker/magazijnmedewerker’. Voor de eerste keer een vacature op onze website plaatsen en direct een geschikte kandidaat weten te vinden via Gouda Werkt: dat is een prachtig succesverhaal! Breur geeft aan tevreden te zijn met de gehele procedure en is blij dat er een geschikte kandidaat voor de functie gevonden is via het platform. Wij zijn op onze beurt blij om weer een Gouds bedrijf tevreden te hebben kunnen stellen!

Vacaturesucces voor Blom DSW via vacatureplatform Gouda Werkt

Blom DSW heeft via Gouda Werkt met succes een enthousiaste servicemanager bedrijfswagens gevonden. Het bedrijf had de uitgebreide vacature online geplaatst en kon, dankzij de vele reacties, een goede keuze maken voor een kandidaat die écht geschikt is voor de baan. Mooi om te zien dat Gouda Werkt kan helpen om mensen naar de juiste plek te brengen!

Lees meer

Een financieel administratief medewerker voor Mitopics via Gouda Werkt!

Het maakt niet uit of je vaak, of slechts heel af en toe een vacature plaatst op Gouda Werkt: voor het bedrijf Mitopics was het direct raak! De vacature financieel administratief medewerker werd met gemak vervuld en inmiddels is een enthousiaste medewerker met succes aan de slag binnen het dynamische bedrijf.

Lees meer

Werknemers in de bouw? Zoek ze via Gouda Werkt!

Groene Hart Service is via Gouda Werkt op zoek gegaan naar werknemers in de bouw. Het mooie aan deze brede functieomschrijving is dat er veel mensen hebben kunnen reageren op deze functie. En tussen al die reacties zat een geschikte kandidaat. Namens Gouda Werkt willen we zowel het bedrijf als de nieuwe medewerker feliciteren met dit succes!

Lees meer

Ook vacaturesucces voor winkelketen Hema in Gouda!

Sommige vacatures zijn populair, zoals de vacature ‘Aanvulhulp’ van de Hema in Gouda. Een aantrekkelijke vacature waar veel mensen met verschillende opleidingsniveaus op kunnen reageren. Het is mooi om te zien dat ook een grote winkelketen als Hema succes weet te boeken via Gouda Werkt en een geschikte kandidaat heeft weten te vinden via ons vacatureplatform!

Lees meer

Copyright 2017 - Gouda Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable