Initiatief van

Een mooi succesverhaal voor Gouds bedrijf Breur!

Soms is het in één keer raak! Dat gold ook voor het Goudse bedrijf Breur, die in één keer een kandidaat wisten te vinden voor hun openstaande vacature ‘Kledingbedrukker/magazijnmedewerker’. Voor de eerste keer een vacature op onze website plaatsen en direct een geschikte kandidaat weten te vinden via Gouda Werkt: dat is een prachtig succesverhaal! Breur geeft aan tevreden te zijn met de gehele procedure en is blij dat er een geschikte kandidaat voor de functie gevonden is via het platform. Wij zijn op onze beurt blij om weer een Gouds bedrijf tevreden te hebben kunnen stellen!

‘Gouda Werkt!’ werkt! Ook in de schoonmaakbranche!

Ook in de schoonmaakbranche kan Gouda Werkt een heleboel betekenen. Het Goudse bedrijf Henri Maakt ’t Schoon ondervond zelf de voordelen van het platform en vond een nieuwe schoonmaakmedewerker door een vacature op het platform te laten plaatsen.

Lees meer

De Vermeulen Groep vindt een medewerker ICT!

Het nieuwe jaar start goed voor de Vermeulen Groep. Het nieuwe jaar is nog niet lang bezig en nu al vond het bedrijf een nieuwe medewerker ICT via Gouda Werkt. De nieuwe medewerker, die ook woonachtig is in Gouda, reageerde op de vacature via het sollicitatieformulier op het platform en is inmiddels al gestart met zijn nieuwe functie!

Lees meer

Winkelketen Hema opnieuw geslaagd!

Winkelketen Hema is opnieuw geslaagd in het vinden van personeel via vacatureplatform Gouda Werkt. Dit keer vond het bedrijf een geschikte weekendhulp via Gouda Werkt. Zo weet het platform haar doel keer op keer te bereiken: bedrijven helpen om personeel aan te trekken uit de eigen stad!

Lees meer

Vacaturesucces voor Blom DSW via vacatureplatform Gouda Werkt

Blom DSW heeft via Gouda Werkt met succes een enthousiaste servicemanager bedrijfswagens gevonden. Het bedrijf had de uitgebreide vacature online geplaatst en kon, dankzij de vele reacties, een goede keuze maken voor een kandidaat die écht geschikt is voor de baan. Mooi om te zien dat Gouda Werkt kan helpen om mensen naar de juiste plek te brengen!

Lees meer

Copyright 2017 - Gouda Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable