Initiatief van

Een financieel administratief medewerker voor Mitopics via Gouda Werkt!

Of een bedrijf nu regelmatig of slechts heel af en toe een vacature plaatst op Gouda Werkt, maakt weinig uit. Gouda Werkt is een vacatureplatform met veel bezoekers. De doelgroep weet het platform inmiddels prima te vinden. Het mooie hiervan is dat ook bedrijven die voor het eerst een vacature op het platform plaatsen, direct kunnen genieten van het succes van het platform. Zo vertelt medewerkster Noortje Wijsman-Kaart dat Mitopics de vacature ‘Financieel administratief medewerker’ binnen zeer korte tijd heeft weten te vervullen. De vacature sloeg goed aan bij de doelgroep van Gouda Werkt en direct werd er veel op de vacature gereageerd via het sollicitatieformulier op de website. Na alle sollicitaties te hebben ontvangen heeft Mitopics een aantal mensen op gesprek uitgenodigd en is het gelukt om een geschikte, nieuwe werknemer toe te voegen aan het bedrijf. Een mooi succesverhaal!

‘Gouda Werkt!’ werkt! Ook in de schoonmaakbranche!

Ook in de schoonmaakbranche kan Gouda Werkt een heleboel betekenen. Het Goudse bedrijf Henri Maakt ’t Schoon ondervond zelf de voordelen van het platform en vond een nieuwe schoonmaakmedewerker door een vacature op het platform te laten plaatsen.

Lees meer

De Vermeulen Groep vindt een medewerker ICT!

Het nieuwe jaar start goed voor de Vermeulen Groep. Het nieuwe jaar is nog niet lang bezig en nu al vond het bedrijf een nieuwe medewerker ICT via Gouda Werkt. De nieuwe medewerker, die ook woonachtig is in Gouda, reageerde op de vacature via het sollicitatieformulier op het platform en is inmiddels al gestart met zijn nieuwe functie!

Lees meer

Winkelketen Hema opnieuw geslaagd!

Winkelketen Hema is opnieuw geslaagd in het vinden van personeel via vacatureplatform Gouda Werkt. Dit keer vond het bedrijf een geschikte weekendhulp via Gouda Werkt. Zo weet het platform haar doel keer op keer te bereiken: bedrijven helpen om personeel aan te trekken uit de eigen stad!

Lees meer

Een mooi succesverhaal voor Gouds bedrijf Breur!

Het Goudse bedrijf Breur plaatste voor het eerst een vacature op Gouda Werkt en kon hier meteen een succesverhaal van maken! Voor de functie ‘kledingbedrukker/magazijnmedewerker’ werd binnen zeer korte tijd een geschikte werknemer gevonden. Een mooi succesverhaal!

Lees meer

Copyright 2017 - Gouda Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable