Initiatief van

Een financieel administratief medewerker voor Mitopics via Gouda Werkt!

Of een bedrijf nu regelmatig of slechts heel af en toe een vacature plaatst op Gouda Werkt, maakt weinig uit. Gouda Werkt is een vacatureplatform met veel bezoekers. De doelgroep weet het platform inmiddels prima te vinden. Het mooie hiervan is dat ook bedrijven die voor het eerst een vacature op het platform plaatsen, direct kunnen genieten van het succes van het platform. Zo vertelt medewerkster Noortje Wijsman-Kaart dat Mitopics de vacature ‘Financieel administratief medewerker’ binnen zeer korte tijd heeft weten te vervullen. De vacature sloeg goed aan bij de doelgroep van Gouda Werkt en direct werd er veel op de vacature gereageerd via het sollicitatieformulier op de website. Na alle sollicitaties te hebben ontvangen heeft Mitopics een aantal mensen op gesprek uitgenodigd en is het gelukt om een geschikte, nieuwe werknemer toe te voegen aan het bedrijf. Een mooi succesverhaal!

Een mooi succesverhaal voor Gouds bedrijf Breur!

Het Goudse bedrijf Breur plaatste voor het eerst een vacature op Gouda Werkt en kon hier meteen een succesverhaal van maken! Voor de functie ‘kledingbedrukker/magazijnmedewerker’ werd binnen zeer korte tijd een geschikte werknemer gevonden. Een mooi succesverhaal!

Lees meer

Vacaturesucces voor Blom DSW via vacatureplatform Gouda Werkt

Blom DSW heeft via Gouda Werkt met succes een enthousiaste servicemanager bedrijfswagens gevonden. Het bedrijf had de uitgebreide vacature online geplaatst en kon, dankzij de vele reacties, een goede keuze maken voor een kandidaat die écht geschikt is voor de baan. Mooi om te zien dat Gouda Werkt kan helpen om mensen naar de juiste plek te brengen!

Lees meer

Werknemers in de bouw? Zoek ze via Gouda Werkt!

Groene Hart Service is via Gouda Werkt op zoek gegaan naar werknemers in de bouw. Het mooie aan deze brede functieomschrijving is dat er veel mensen hebben kunnen reageren op deze functie. En tussen al die reacties zat een geschikte kandidaat. Namens Gouda Werkt willen we zowel het bedrijf als de nieuwe medewerker feliciteren met dit succes!

Lees meer

Ook vacaturesucces voor winkelketen Hema in Gouda!

Sommige vacatures zijn populair, zoals de vacature ‘Aanvulhulp’ van de Hema in Gouda. Een aantrekkelijke vacature waar veel mensen met verschillende opleidingsniveaus op kunnen reageren. Het is mooi om te zien dat ook een grote winkelketen als Hema succes weet te boeken via Gouda Werkt en een geschikte kandidaat heeft weten te vinden via ons vacatureplatform!

Lees meer

Copyright 2017 - Gouda Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable