Initiatief van

De Vermeulen Groep vindt een medewerker ICT!

Het is niet de eerste keer dat de Vermeulen Groep via Gouda Werkt een vacature in vervulling kan laten gaan. Vorig jaar vond het bedrijf via het platform een ‘planner’ en een ‘monteur mobiele werktuigen’. Dankzij de goede vindbaarheid van het platform én succesvolle promotie op de social media kanalen van Gouda Werkt, weten werkzoekenden uit de regio het platform en de openstaande vacatures met succes te vinden. Wij feliciteren de Vermeulen Groep opnieuw met dit mooie nieuws!

‘Gouda Werkt!’ werkt! Ook in de schoonmaakbranche!

Ook in de schoonmaakbranche kan Gouda Werkt een heleboel betekenen. Het Goudse bedrijf Henri Maakt ’t Schoon ondervond zelf de voordelen van het platform en vond een nieuwe schoonmaakmedewerker door een vacature op het platform te laten plaatsen.

Lees meer

Winkelketen Hema opnieuw geslaagd!

Winkelketen Hema is opnieuw geslaagd in het vinden van personeel via vacatureplatform Gouda Werkt. Dit keer vond het bedrijf een geschikte weekendhulp via Gouda Werkt. Zo weet het platform haar doel keer op keer te bereiken: bedrijven helpen om personeel aan te trekken uit de eigen stad!

Lees meer

Een mooi succesverhaal voor Gouds bedrijf Breur!

Het Goudse bedrijf Breur plaatste voor het eerst een vacature op Gouda Werkt en kon hier meteen een succesverhaal van maken! Voor de functie ‘kledingbedrukker/magazijnmedewerker’ werd binnen zeer korte tijd een geschikte werknemer gevonden. Een mooi succesverhaal!

Lees meer

Vacaturesucces voor Blom DSW via vacatureplatform Gouda Werkt

Blom DSW heeft via Gouda Werkt met succes een enthousiaste servicemanager bedrijfswagens gevonden. Het bedrijf had de uitgebreide vacature online geplaatst en kon, dankzij de vele reacties, een goede keuze maken voor een kandidaat die écht geschikt is voor de baan. Mooi om te zien dat Gouda Werkt kan helpen om mensen naar de juiste plek te brengen!

Lees meer

Copyright 2017 - Gouda Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable