Zorg-Vuldig

Geen openstaande vacatures

Over Zorg-Vuldig
Zorgvuldig omgaan met kwaliteit. Zorg-Vuldig is sinds 2000 het zonnetje in zorgland. Onze organisatie staat voor een probleemoplossende en efficiënte aanpak. Wij werken met vakkundige, bekwame mensen met oog voor detail en hart voor de zaak en mens. We spelen in op de wensen en behoeften van de cliënt. Wanneer nodig en mogelijk leiden we collega's op om onze cliënten nog beter zorg te kunnen bieden.

In Gouda en de Krimpenerwaard leveren we huishoudelijke ondersteuning. De medewerkers van Zorg-Vuldig hebben respect voor de zelfregie van de cliënten en weten dat elke cliënt uniek is. De kleinschaligheid van Zorg-Vuldig staat garant voor een snelle en doelgerichte zorgverlening. Het ‘wij’-gevoel binnen Zorg-Vuldig is kenmerkend voor de organisatie, daar iedereen weet, dat alleen met elkaar de optimale zorg voor de cliënt geboden kan worden. 

Zorg-Vuldig wil een maatschappelijk betrokken organisatie zijn, die haar bijdrage wil leveren aan de basisbehoefte van de mens wat betreft: zorg, de kwaliteit van het leven en het welzijn van de cliënt. Zorg-Vuldig wil een organisatie zijn die positief bekend staat als zijnde dé organisatie, die doet wat zij zegt en zegt wat zij doet! Zorg-Vuldig wil een werkgever zijn waar medewerkers zich prettig en gerespecteerd voelen en graag (komen en blijven) werken. De medewerkers zijn trots op de organisatie en weten dat zij hiertoe bijdragen. Zorg-Vuldig, dát is wat wij zijn!

Lees meer Toon minder
Zorg-Vuldig heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Zorg-Vuldig

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

Vakgebied



We gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.