Zirkzee Groep

Geen openstaande vacatures

Over Zirkzee Groep
Zirkzee Groep is dé professionele partner voor financiële en fiscale zaken waar iedere ondernemer mee te maken heeft. Een ondernemer wil het beste uit zijn bedrijf halen en doet dat op basis van een businessplan, een goed draaiend sales team of dat ene unieke product, maar een goed georganiseerde en accurate administratie vormt uiteindelijk de basis van uw succes. Het levert stuurinformatie op basis waarvan belangrijke beslissingen tijdig genomen kunnen worden. Zirkzee Groep licht uw administratie door, voorziet u van stuurinformatie en wordt daarmee uw businesspartner.

In ons werk staan we voor frisheid in werken, een open kritische houding en het gezamenlijk bereiken van doelen. Met circa 60 collega’s bieden wij in de regio’s Gouda en Noordwijk multidisciplinaire diensten aan het MKB, non-profit, internationale en controleplichtige organisaties.

Zirkzee-groep heeft jarenlange ervaring met (complexe) administraties en beseft dat een operationeel succes alleen tot stand komt door goede, open en transparante samenwerking.

Lees meer Toon minder
Zirkzee Groep heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Zirkzee Groep

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.