WSHS

7 openstaande vacatures

In het voorjaar van 2021 opent WSHS in het historische centrum van Gouda; een luxe boutique hotel met internationale allure. Een stijlvolle ontmoetingsplek waar u ultiem in de watten wordt gelegd.

WSHS is a unique hide away waar het verleden en het eigenzinnige heden elkaar tegen komen. Slapen, eten, bewonderen, verwonderen en pamperen; WSHS biedt een totaalbeleving. Het hotel bestaat uit 25 luxueuze suites – elk met een eigen stijl – die erop zijn ingericht gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen en alle zintuigen te prikkelen. De ligging in het Cultuur Historisch kwartier en een samenwerking met de buren, Museum Gouda, onderstrepen dat kunst- en cultuurliefhebbers hier hun hart zullen ophalen.

Het is gastronomisch genieten in het casual fine dining restaurant LIZZ, waar tafels uitgebreid gedekt zijn met linnen, tafelzilver en kristal. Daarnaast wordt de dag rustig gestart in The Breakfast Bar met een waanzinnig ontbijt of juist succesvol afgesloten met een cocktail bij coffee & cocktailbar COCO aan de andere kant van de middeleeuwse binnenplaats. Never a dull moment bij WSHS.

WSHS maakt, als vijfde hotel in Nederland, deel uit van de prestigieuze hotelcollectie van Relais & Châteaux die bestaat uit luxueuze boutique hotels, resorts, villa’s en gastronomische restaurants die zich onderscheiden door uitmuntende kwaliteit en excellente service.

Lees meer Toon minder

Contact opnemen met WSHS

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.