Westerhuis Notarissen

Geen openstaande vacatures

Over Westerhuis Notarissen
Bij Westerhuis Notarissen stellen wij het belang van u als cliënt centraal. Onafhankelijkheid en juridische deskundigheid zijn onze kernwaarden.

Sinds de oprichting van het kantoor in 1986 door Mr. A.L.J. (Lupo) Westerhuis bieden wij onze cliënten service van hoog niveau. Dat heeft ons vele duurzame zakelijke en particuliere relaties opgeleverd in Midden Holland. Inmiddels zijn wij een stevig ‘full service’ notariskantoor in de regio Gouda. Wij zijn zelfs één van de grootste en toonaangevende notariskantoren in de regio. Dit geeft ons de mogelijkheid u specialisatie te bieden.

Onze procedures zijn vastgelegd en gebaseerd op de ISO 9001 richtlijn. Dat biedt u als cliënt een garantie voor een vlotte en correcte afwikkeling van uw zaken.

Wij zijn onze cliënten al dertig jaar van dienst. En wij zorgen ervoor dat de continuïteit van ons notariskantoor gewaarborgd is. Door strategische keuzes is het ons gelukt een ideale leeftijdsopbouw te realiseren, zodat wij u tot in de lengte van jaren op dezelfde manier van dienst kunnen zijn. Onafhankelijk en juridisch deskundig.

Lees meer Toon minder
Westerhuis Notarissen heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Westerhuis Notarissen

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.