WelThuis

Geen openstaande vacatures

Over WelThuis
Ons werk is mensenwerk, geen optelsom van protocollen. Wij denken vanuit het principe ‘het kan WEL’. En bouwen aan een prettige relatie met bewoners. We leren bewoners echt kennen en passen onze diensten en zorg aan op hun wensen en behoeften.

Over WelThuis Het Olympiadehuis
Aan Het Olympiadeplein in de Goudse wijk Oud-Goverwelle ligt hét huis van de buurt op het gebied van welzijn, wonen en zorg voor zorgbehoevende ouderen. Het Olympiadehuis is gevestigd in De Tribune, een nieuw woongebouw in de wijk. Wij staan voor persoonlijke en kleinschalige zorg op maat, in een warme huiselijke sfeer.

Het Olympiadehuis zoekt en haar bewoners zoeken actief de verbinding met de buurt. Ook familie speelt een belangrijke rol in het dagelijks leven. Samen zorgen we ervoor dat de bewoners zich prettig, veilig en vertrouwd voelen in hun woonomgeving.

Het Olympiadehuis wonen ouderen met dementie of een lichamelijke beperking. Het Olympiadehuis ligt centraal in Gouda en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook is er voldoende parkeergelegenheid. Het Olympiadehuis heeft ruimte voor 34 bewoners, verdeeld over vier etages.

Lees meer Toon minder
WelThuis heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met WelThuis

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.