Visgilde

Geen openstaande vacatures

De Vereniging van Visspeciaalzaken 'Visgilde' is opgericht met het idee dat we samen sterker staan dan alleen. Als enige formule in de visbranche, heeft Visgilde zijn kracht ruimschoots bewezen.Door de brede ondersteuning vanuit en samenwerking met de Vereniging van Visspeciaalzaken 'Visgilde' (kortweg Visgilde) kunnen de aangesloten ondernemerszich volledig richten op hunvak.

Altijd zorgen voor de hoogste kwaliteit. Daar staat Visgilde om bekend bij de klant. Alle Visgilde leden worden daarom ieder jaar minimaal één keer onaangekondigd gekeurd. Dan vindt er een bedrijfskeuring plaats, waarbij gelet wordt op verschillende zaken die voor u als consument belangrijk zijn, zoalsmedewerkers, assortiment, vaktechniek, presentatie en inrichting van winkel, werkplaats en opslagruimten.

En om te zorgen dat ieder lid op niveau blijft, organiseren we meerdere malen per jaar workshops en bijeenkomsten. Samen weten we meer dan alleen, zo leren we van elkaar over presentatietechnieken, personeelsbeleid, bereiding en nog veel meer. Leren van elkaar en door elkaar, maar ook van ons uitgebreiden netwerk aan partners en supporters.

Lees meer Toon minder
Visgilde heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Visgilde

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.