Salure

1 openstaande vacature

Over Salure
Salure is sinds 2010 een zelfstandige partner in salarisadministratie, consultancy en business intelligence. Vanuit ons kantoor in Gouda verzorgen wij onze diensten voor nationale en internationale klanten.

Ontstaan
In 2007 is Salure ontstaan door een afsplitsing van SupportPlus. Eigenaren Paul en Jaco van Hengel besloten de salarisadministratie verder te gaan voeren onder de naam Salure. Deze naam is ontstaan door een combinatie van de woorden ‘salary’ en ‘to be sure’. De slogan was vroeger ook ‘Better to be sure, than to be sorry’.

Locatie
Salure heeft altijd in Gouda gezeten. Van 2007 tot eind 2017 was dit aan de Stavorenweg 6. Begin 2018 verhuisden we naar de Gentseweg 17. Een kantoorpand dat helemaal werd verbouwd om aan de moderne standaard te voldoen. Het huidige kantoor is modern ingericht met veel licht, goede werkplekken met zit-sta bureau’s en veel groen. Ook is er een grote vergader- en lunchruimte met uitzicht over Gouda, een fitnessruimte en games om te sporten en ontspannen.

Samen slim vooruit
Inmiddels zijn we gegroeid tot 75 medewerkers, met ieder hun eigen expertise. Door deze kennis te bundelen, ontstaan er steeds weer nieuwe slimme oplossingen. Daarom hebben we gekozen voor een nieuwe weg: samen slim vooruit.

Lees meer Toon minder

Contact opnemen met Salure

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.