Prisma Groep

Geen openstaande vacatures

Contact Bedrijfswebsite Telefoonnummer

Wij zijn een ambitieuze groep van specialisten op het gebied van maatvoeren, landmeten en Geo-informatie. Met werkvelden als: Infra, Overheid, Bouw & Staal zijn wij zeer breed georiënteerd binnen dit vakgebied. Prisma beschikt over de meest geavanceerde apparatuur gedeelde kennis en ervaring van 120 enthousiaste vakmannen en -vrouwen. Specialisten die niet alleen data verzamelen, maar deze ook interpreteren en de consequenties kunnen overzien. Wat voor velen ‘slechts’ een reeks getallen is, maken wij voor onze partners tot cruciale informatie, waarop zij de bouw van een brug, kantoor of stedelijk plan baseren.

Onze ambitie is om samen met onze opdrachtgevers mooie projecten te realiseren, of het nu gaat om een deel van een proces of over het complete traject van maatvoeren tot assetmanagement. Onze opdrachtgevers moeten kunnen vertrouwen en, letterlijk, kunnen bouwen op onze ervaring en expertise.

Je kunt van ons samenwerking verwachten, in een breed team van projectmanagers, -coördinatoren en technisch specialisten. Wij hechten aan een goede informele werksfeer omdat we ervan overtuigd zijn, dat kennisdelen optimaal plaatsvindt als collega’s het leuk hebben met elkaar. Wij houden elkaar geïnformeerd op veel manieren, tenslotte draait onze organisatie op de gezamenlijk beschikbare kennis, die zo gedeeld wordt. Het is ons doel het beste meetbureau van Nederland te zijn en te blijven en wij verwachten van onze medewerkers, dat zij groei en ontwikkeling omarmen. 

Stilstand is wat ons betreft achteruitgang. 

Zodra het weer mag, organiseren we bijeenkomsten, de ene keer een vergadering of kennissessie en de andere keer meer informeel een borrel in kleiner verband. Hoogtepunt van het jaar is het bedrijfsfeest waar je met je partner voor uitgenodigd wordt. We sluiten het jaar altijd af met een kerstdiner. We gaan mee met de tijd en geven invulling aan individuele wensen, als je het hebt over balans tussen werk en privé. In goed overleg bestaat gedeeltelijk thuiswerken, tot de mogelijkheden. 

Last-but-not-least verrichten wij onze diensten voor klanten die grote en reuze interessante projecten uitvoeren, waarin wij dan weer een belangrijke rol spelen, soms wat op de achtergrond maar altijd gewaardeerd. 

 Prisma heeft een hoofdkantoor in Terschuur (Amersfoort) en een kantoor in Gouda & Breda. 

Lees meer Toon minder
Prisma Groep heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Prisma Groep

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.