Mul B.V.

5 openstaande vacatures

Over ons

Mul BV ontwerpers & adviseurs zorgt voor duurzame gebouwen, waarin mensen comfortabel werken en graag verblijven. Ons ingenieursbureau uit Gouda ontwerpt, adviseert en selecteert innovatieve installatietechnieken die zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. Voor nieuwbouw en renovatie dragen wij zowel elektrotechnische als werktuigbouwkundige oplossingen aan. Zo maken wij uw ziekenhuis, zorgcentrum, school of bedrijfsgebouw energiezuinig en toekomstbestendig.

Eenvoudig vastgoedbeheer

Onze diensten gaan verder dan dat. Niet alleen bij het ontwerp, maar ook in het beheer van gebouwen ontzorgen wij de facilitair manager. Met onze tools voor digitaal vastgoedbeheer regelt u zaken als legionellapreventie en brandveiligheid eenvoudig en efficiënt. Alle informatie is op één plek, overzichtelijk en online beschikbaar. Dat waarborgt de veiligheid van uw bezoekers en medewerkers.

Onafhankelijke experts

Of het nu gaat om ontwerp, bouwbegeleiding of beheer, onze onafhankelijke ingenieurs werken intensief met u en uw partners samen. Zij luisteren, verbinden, denken mee. Jarenlange ervaring koppelen zij aan kennis van de nieuwste technieken. Betrokken, betrouwbaar en flexibel: dat kenmerkt de aanpak van onze experts. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Zo maakt Mul al bijna vijftig jaar het verschil.

Lees meer Toon minder

Contact opnemen met Mul B.V.

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.