M@

Geen openstaande vacatures

Contact Bedrijfswebsite Telefoonnummer

Schouders eronder en gaan en met de niet lullen maar poetsen mentaliteit staat het team van M@ voor jou klaar. We zijn een stel enthousiaste vakidioten met passie voor mens en bedrijf. Met elkaar zorgen we voor de juiste inzetbaarheid, die past bij de mens én het bedrijf. We doen het met elkaar!

Onze drijfveren
Wij geloven dat de mens de kracht is achter het bedrijf. Daarom investeren we samen met jou in jouw werknemers en gaan we samen voor optimale inzetbaarheid. We zijn ervan overtuigd dat als je investeert aan de voorkant, je onnodig verzuim en onnodig verloop aan de achterkant kan voorkomen.
Helaas zal er altijd ziekte en verzuim zijn. Maar juist tijdens de verzuimbegeleiding is het de kunst en de uitdaging om te kijken naar de mogelijkheden die er wél zijn. Daar helpen we jou heel graag bij!

Hoe?
Door middel van verschillende diensten gericht op leefstijl, voeding en beweging, maar ook diverse trainingen, coaching en loopbaanbegeleiding. Bij verzuimbegeleiding kiezen we een persoonlijke aanpak die nodig is in het verzuimdossier. Alles is gericht op optimale inzetbaarheid, gezond en veilig werken en de juiste verzuimbegeleiding. M@ ondersteunt en adviseert daar waar jij ons nodig hebt!

Lees meer Toon minder
M@ heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met M@

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.