Keck

RUST ZOEKERS, ROUWDOUWERS, WORKAHOLICS, FIETSERS, VROEGE VOGELS, COFFEE LOVERS, BIJKLETSERS EN ZONAANBIDDERS.. Allemaal door dezelfde voordeur! Maar daarna toch ook ieder hun eigen “zone”. • 2 openstaande vacatures

Contact Bedrijfswebsite Telefoonnummer

Want hun behoeften verschillen nogal en dat kan bij Keck.
Dankzij de indeling wordt er gewerkt, vergaderd, is er ruimte voor social talks en wordt er gespeeld en…
(dat is wel heeeel “Keck”) verhuren we hippe fietsen! Tegelijkertijd is iedereen met elkaar verbonden door de behoefte aan goede koffie, verse juices en gezonde gerechten met ook ruimte voor de guilty pleasures.
De kaart van Keck is bewust, gezond en er is ruimte voor snoeperij.


Mensen komen en gaan. De verschillende spots en zitplekken dragen bij aan verschillende behoefte die je hebt gedurende jouw dag of moment van de week.
De ‘laid-back vibe” als je even niets wilt of neem plaats aan één van de tafels in de “quiet zone” als je wilt werken. We hebben gratis WiFi en voldoende stroompunten. Of plof in de kussens op de trap, waar je jouw koter(s) heerlijk ziet spelen in hun eigen “play ground”. Want vanaf hier ben jij de leeuwin op de berg die over haar welpen waakt, maar dan wel met een verse koffie en een goed stuk taart uit eigen keuken binnen bereik! (grrrrr)

Lees meer Toon minder

Contact opnemen met Keck

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.