Indebuurt Gouda

Geen openstaande vacatures

indebuurt is positief en gezellig
Ons doel is inwoners en ondernemers dagelijks te informeren, inspireren en amuseren met lokale nieuwtjes. Dit doen we door aandacht te geven aan alles dat de stad leuk maakt. Zo staan we stil bij de mooie plekken, nieuwe winkels, inspirerende inwoners, activiteiten en interessante aanbiedingen. Hierbij vinden we het belangrijk om uit te gaan van het goede. Anders dan vele nieuwsmerken staan we dan ook minder stil bij bijvoorbeeld ramkraken en inbraken in de stad. We snappen dat dit ook nieuws is, maar maken de bewuste keuze om deze nieuwsvoorziening grotendeels aan andere nieuwsmerken over te laten zoals onze collega’s van het AD.

indebuurt wil (lokale) ondernemers helpen
Inwoners en ondernemers maken de stad tot wat het is. We vinden het dan ook belangrijk dat we bijdragen aan de saamhorigheid in de stad en beide groepen de aandacht geven die ze verdienen. Dit betekent dat we naast leuke interviews met de inwoners ook de ondernemers geregeld een podium bieden. Zo staat onze redactie volop stil bij relevante nieuwtjes rondom ondernemers, maar geven we ook ondernemers de mogelijkheid om zichzelf te promoten.

indebuurt is daar waar onze doelgroep zit
De ene persoon volgt ons graag via de website, de ander via Facebook en weer een ander via de nieuwsbrief. Aangezien indebuurt inwoners zo goed mogelijk wil bedienen, zorgen we ervoor dat we via verschillende media beschikbaar zijn.

indebuurt gelooft in samenwerking
Met een kleine redactie per stad doet indebuurt haar best om inwoners zo goed mogelijk te voorzien van lokale nieuwtjes. Dit lukt heel aardig, maar zonder hulp weten we zeker dat we mooie dingen missen. Om die reden geloven we in samenwerking met inwoners en ondernemers. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze nieuwsvoorziening uitgebreider en nog relevanter kan zijn. Dit doen we onder andere door inwoners te betrekken bij indebuurt: we vragen naar de beste plekken in de stad, zijn benieuwd naar meningen over alles wat er gebeurt in de stad én over indebuurt. We werken samen aan mooie artikelen, we delen foto’s en daarnaast is indebuurt altijd heel erg blij met tips.

indebuurt blijft ontwikkelen
Net als de stad is ook indebuurt continue in ontwikkeling. Inmiddels zijn we actief in meer dan 20 steden. Daarnaast luisteren we continue naar feedback, analyseren we bezoekcijfers en spelen we in op de dingen die spelen in de steden.
Blijven ontwikkelen betekent ook dat we zaken gaan proberen die niet altijd slagen of even goed in de smaak vallen. Alleen op deze manier blijven we groeien.

Lees meer Toon minder
Indebuurt Gouda heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Indebuurt Gouda

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.