De leukste tandarts van Gouda

1 openstaande vacature

Waarmee kunnen we u helpen?
Bent u (of is uw kind) eigenlijk doodsbenauwd voor een bezoekje aan de tandarts? Hebt u gebitsproblemen of last van snurken of tandenknarsen? Wilt u uw gebit cosmetisch laten verfraaien of van onze mondhygiënist leren hoe u uw tanden in perfecte conditie houdt?

Dat voelt meteen heel anders
Dan bent u van harte welkom bij De Leukste Tandarts van Gouda, – de tandheelkundige praktijk in het Medisch Spectrum Gouda, waar u snel, deskundig en in een prettige sfeer geholpen wordt. Op een manier die direct duidelijk maakt dat we – ondanks onze wat frivole naam – ons vak, maar vooral ook uw wensen (én angsten) zeer serieus nemen.

Maak een afspraak of schrijf u in als nieuwe patiënt
Vraag ons om een second opinion of maak een afspraak door u in te schrijven. Wij hanteren geen wachtlijst en bellen u zo snel mogelijk terug.

Tijdig afzeggen afspraak
Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Het kan gebeuren dat het niet lukt om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur (bij afspraken tot 30 min) en 48 uur (bij afspraken langer dan 30 minuten) van tevoren telefonisch, per E-mail of via whatsapp bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Lees meer Toon minder

Contact opnemen met De leukste tandarts van Gouda

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.