Brem Funderingsexpertise

advisering - monitoring - toezicht • Geen openstaande vacatures

Contact Bedrijfswebsite Telefoonnummer

Waar komen wij vandaan

Het fundament van Brem Funderingsexpertise dateert van 1925. In dat jaar start D.C. Brem met zakenpartner H. van Groningen het heibedrijf “Brem & van Groningen”. Inmiddels is de vierde generatie actief, waarbij de huidige vorm van Brem uitsluitend opereert als dienstverlenende specialist inzake advies, monitoring en toezicht voor funderingstechnieken.

Waar staan wij voor

Wij zijn een innovatief en onafhankelijk bedrijf, dat zowel nationaal als internationaal de onmisbare schakel is tussen theorie en praktijk. Onze focus ligt op combinatiewerken (toezicht in combinatie met monitoring), technisch complexe grond-gebonden projecten en complexe monitoringsprojecten. In plaats van het alleen leveren van inzet en kennis (inspanningsverplichting) zijn onze werkzaamheden primair gericht op faalkosten- en risicoprofielreductie (resultaatverplichting). Deze strategie realiseren wij door met onze opdrachtgevers langdurige samenwerkingsverbanden aan te gaan.

Waar voelen wij ons thuis

Wij zijn actief in de sectoren Woningbouw, Energie en Industrie, Utiliteitsbouw, Renovatie en Infrastructuur. Werkzaamheden waarop wij toezicht verrichten zijn o.a.:

Realiseren paalfunderingen.
Aanbrengen damwand(kuipen) en keerconstructies.
Aanbrengen en opspannen verankeringen.
Daarnaast voeren wij een compleet programma (geotechnische) metingen om de kwaliteit van funderingen, maar ook de overlast van het realiseren ervan, in kaart te brengen. Wij leveren een breed scala aan monitoringstechnieken, die apart uitgevoerd en ook in complete monitoringsnetwerken aangesloten kunnen worden. Dit stelt een 24/7 bewaking van de omgeving mogelijk ten tijde van een geheel bouwtraject, weergegeven in onze eigen webapplicatie. Inmiddels is de scope van monitoren uitgebreid met glasvezelmonitoring, waarbij ook buiten de funderingsbranche metingen worden verricht. Wij zijn uniek vanwege de combinaties die gemaakt kunnen worden met alle diensten. Meer informatie over deze diensten treft u tevens op deze website.

Lees meer Toon minder
Brem Funderingsexpertise heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Brem Funderingsexpertise

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.