Branderij Joost

Geen openstaande vacatures

Branderij Joost is een zaak die kiest voor ambacht en uitzonderlijke producten. Het aanbieden van versgebrande noten, koffie en cacao producten die bijdragen aan dát beetje extra geluk is ons streven.

Maak kennis met JoostJoost is een nuchtere man, heeft passie voor zijn vak en wil iedereen laten genieten van verfijnde producten. Iedere klant is uniek en speciaal, daarom brandt, mengt, zout en verpakt hij de noten voor het oog van de klant. Persoonlijke wensen en voorkeuren zijn geen probleem voor Joost. Joost wil je graag terugzien. Branderij Joost wil iets uitdragen: gewoon eerlijke producten aanbieden die de klant behaagt. Dat is belangrijk en dat is Joost.

Onze visieBij Lodewijk Dirven, Onno van Griethuizen en Harald Weitering ontstond de behoefte om een nieuw concept voor notenzaken op te starten. Al meerdere generaties wordt er vanuit hun roots met passie gewerkt in dit vak, eerst als C’estbon en daarna als Partí. Maar tijden veranderen, het is tijd voor een nieuwe aanpak. Gezamenlijk ontwikkelden ze een nieuwe winkelformule waarbij ambacht en kwaliteit centraal staan.

Samen gaan ze verder als Branderij Joost. Bij Branderij Joost worden de noten voor het oog van de klant in de winkel vers gebrand, gemengd, gezout en verpakt. Geen nootjes in voorverpakte zakjes uit de fabriek, maar door mensen die je kent, vers gebrand en speciaal voor de klant samengesteld. Naast de mooiste noten uit alle windstreken kiest Branderij Joost voor een fraai assortiment van koffie en cacao. De beste koffiebonen worden geselecteerd van koffieplantages waarbij koffieboeren ook zorgvuldig omgaan met hun medewerkers en de natuur.

Meer weten? Kijk dan op onze website.

Lees meer Toon minder
Branderij Joost heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Branderij Joost

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.