Ad Astra

Geen openstaande vacatures

Contact Bedrijfswebsite Telefoonnummer

Voor alle jongeren en hun gezinnen die een zorgvraag hebben, kan de kennis en kunde van Ad Astra ingezet worden. Hierbij werken we vraaggericht. Dit doen we onder andere door een zeer effectieve intake bij de start uit te voeren door middel van het Functioneringsprofiel (FP) bij alle betrokken partijen.

Dit is een digitaal instrument dat in korte tijd een breed beeld schetst van het functioneringsniveau van een kind. Meerdere domeinen waarin het kind functioneert worden nagegaan en op basis daarvan kunnen mogelijke zorggebieden worden bepaald. Het FP is makkelijk in te vullen door ouders, school of zorgverleners. Op basis van het FP wordt met de jongere en het gezin een zorgplan opgesteld met de doelen waaraan we gaan werken de komende tijd.

We bieden meerdere doelgerichte programma’s voor jongeren met ontwikkelingsproblematiek zoals autisme en ADHD, maar ook voor de gezinsleden, waarmee we onder andere werken naar:

  • Optimaliseren van de kindontwikkeling
  • Werken naar zelfstandigheid voor de jongere
  • Psycho educatie die de jongeren meer zelfinzicht geeft
  • Betrekken van het systeem met o.a. de methodiek Geweldloos Verzet


Ieder kind mag zelfstandig in de maatschappij staan. Dat staat centraal in al onze begeleidings- en behandelprogramma’s. Bekijk ons aanbod of neem contact op voor persoonlijke kennismaking.

Lees meer Toon minder
Ad Astra heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Ad Astra

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.