Initiatief van

Van der Kam

Van der Kam Fashion is uw kledingwinkel in Gouda!

In het centrum van Gouda, op de Markt 14, bevindt zich onze eigentijdse winkel met diverse soorten heren- en damesmode. Onze kleding is altijd ingekocht volgens de laatste trends. Wij bieden u de stijl die aansluit bij uw persoonlijke smaak.

Damesmode in Gouda
Onze geheel vernieuwde winkel aan de Markt 14 in Gouda heeft een prachtige en eigentijdse collectie. Wij hebben een speciale Maison Schotch en Amsterdams Blauw afdeling en verkopen o.a. ook Nikkie, Moscow, Pen & Ink en Cambio. Maar natuurlijk zullen er elk seizoen ook nieuwe en andere inspirerende merken zijn. 

Kom langs en laat u verrassen, u bent van harte welkom.

Herenmode van der Kam Fashion Gouda
De veelzijdige herenmode collectie van van der Kam Fashion heeft voor ieder wat wils. Diverse T-shirts, chino's, jeans en truien, maar ook kostuums, overhemden en zelfs maatwerk! Ga jij voor de casual look of juist voor een sportievere outfit? Bij van der Kam Fashion heb je genoeg keuze. Naast het gemak van online bestellen, kan je je kleding ook eerst komen passen in onze kledingwinkel in Gouda. Herenmode in Gouda shop je bij van der Kam Fashion.

Meer weten? Bekijk dan onze website.

Openstaande vacatures bij dit bedrijf

Dit bedrijf heeft momenteel geen vacatures.

Copyright 2017 - Gouda Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable