Initiatief van

Puff Store

Welkom bij Puff Store Gouda. De onbetwiste specialist in elektronische sigaretten in Gouda. Bezoek de winkel en laat je verrassen door onze uitgebreide collectie e-sigaretten en e-liquids. Onze experts helpen je bij de keuze van een e-sigaret die bij je past. Aan onze tryout-balie kunt u tegen een geringe vergoeding e-liquids proeven. Desgewenst met een kopje authentieke Italiaanse espresso erbij. 

De e-sigaret van Puff Store, ook wel elektronische of elektrische sigaret genoemd, biedt rokers vanaf 18 jaar een alternatief voor de traditionele sigaret. Puff Store heeft een breed en uniek assortiment design e-sigaretten en e-liquids. Onze vloeistoffen worden onder strenge kwaliteitsstandaarden gefabriceerd en verpakt in Turijn, Italië.

Niet paffen maar puffen
Een e-sigaret van Puff Store is o.a. 70% goedkoper dan roken. Puff Store begrijpt rokers, stelt de damp- en smaakervaring centraal en dat merkt u meteen. Iedereen is anders en er is veel behoefte aan persoonlijk advies van een specialist. U heeft bij ons een ruime keuze in soorten, maten en kleuren e-sigaretten en accessoires. In onze winkel op de Kleiweg 47 in Gouda staat onze specialist voor u klaar.

Meer weten? Bekijk dan onze website

Openstaande vacatures bij dit bedrijf

Dit bedrijf heeft momenteel geen vacatures.

Copyright 2017 - Gouda Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable