Initiatief van

Groene Hart Service

Ben je op zoek naar een leuke baan? GHS Personeelsdiensten, heeft continu vacatures in meerdere branches, zoals; recycling, bouw, groen, logistiek, techniek en nog veel meer.

Een goed gesprek is het halve werk!

Op een van onze vestigingen ben je van  harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek willen we meer van je weten; naar wat voor een baan je op zoek bent, wat je werkverleden is en wat je ambities zijn. We bespreken dan gelijk de vacatures die wij ‘open’ hebben staan. Mocht jouw baan hier niet tussen zitten, zullen we aan de hand van je gegevens gaan bemiddelen met onze opdrachtgevers.

Safety first!

GHS Personeelsdiensten,vind het belangrijk dat haar werknemers goed voorbereid aan de slag gaan. Zo zullen we ervoor zorgen dat je over alle benodigde ‘persoonlijke beschermings-middelen’ beschikt. Je daarnaast op de hoogte bent van de geldende bedrijfs- regelementen en de veiligheidsinstructies kent.

Kennis is macht

Bij GHS Personeelsdiensten vinden we het belangrijk dat je over de juiste kennis beschikt. Mocht je bijvoorbeeld nog niet beschikken over een certificaat Basisveiligheid (VCA1), dan zorgen we ervoor dat je dit certificaat via ons kan behalen! Daarnaast bieden we je diverse beroepsgerichte opleidingen/cursussen om je een nog sterkere basis voor nu en in de toekomst te garanderen.

Wat we van jou verwachten

Allereerst zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die van aanpakken weten. Wat we verder van jou verwachten is dat je je afspraken nakomt, je op tijd op je werk aanwezig bent en mocht je onverhoopt ziek zijn je dit gelijk doorgeeft.

Meer weten? Bekijk dan onze website.

Openstaande vacatures bij dit bedrijf

Dit bedrijf heeft momenteel geen vacatures.

Copyright 2017 - Gouda Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable