Initiatief van

Fugo

Fugo is een 100% familiebedrijf en bestaat al ruim 75 jaar. Wij vinden het belangrijk om met de klant in gesprek te gaan en te blijven en zodoende een goede relatie met elkaar op te bouwen. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel!

Fugo is een distribiteur van automaterialen, carrosseriedelen en equipment. Tot ons assortiment behoren naast bovenstaande delen ook autobanden, kentekenplaten en gereedschap. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij technische vraagstukken door middel van training en productinformatie-avonden. Tevens ondersteunen wij diverse werkplaatsformules.

Onze producten en diensten sluiten goed aan bij de behoefte van universele garagebedrijven, dealerbedrijven, landbouwmechanisatie- en, transportbedrijven. Maar ook industriële bedrijven en scholen behoren tot onze klantengroep. Ons uitgebreide leveringsprogramma, aangevuld met de kennis en het enthousiasme van ons vakkundige team, zorgen ervoor dat wij onze klantenkring een totaalpakket aan goederen en diensten kunnen bieden. Wij leveren A-merken onderdelen en gereedschappen, maar uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor gunstig geprijsde huismerken.

Meer weten? Bekijk dan onze website.

 

 

 

 

 

Openstaande vacatures bij dit bedrijf

Copyright 2017 - Gouda Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable