Initiatief van

Connect beveiliging

Connect Beveiliging B.V. is als beveiligingsbedrijf sinds 2005 uitgegroeid tot bekend bedrijf in de omgeving dat dagelijks actief is in het waarborgen van veiligheid voor verschillende opdrachtgevers. Kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit in veiligheid staat bij ons centraal. Ons team bestaat uit gediplomeerde beveiligers die passend advies geven in verschillende veiligheidsoplossingen. Samen streven we ernaar om tot een veilig en succesvol resultaat te komen. 

Binnen ons bedrijf werken beveiligers met expertise op verschillende gebieden. Zo kunnen we tijdelijke beveiligingsoplossingen bieden tijdens evenementen maar ook permanente in winkels of horecaondernemingen. Voor welke beveiligingsdiensten u ons ook inschakelt, bij ons krijgt u advies op maat. Samen met u stellen we een passend beveiligingsplan op dat geheel aan uw wensen en behoeften voldoet. Wij weten dan ook als geen ander welke veiligheidsmaatregelen er nodig zijn om veiligheid te waarborgen. 

Onze aanpak op het gebied van veiligheid is gebaseerd op veel ervaring en kennis. Wij zien beveiliging als onderdeel van een goede winkel, hotel of evenement. Zeer goede voorbereiding, ervaren personeel en flexibele inzet zijn voor ons kernwaarden. Wij verzorgen totale dienstverlening.

Meer weten? Bekijk dan onze website

Copyright 2017 - Gouda Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable